Zanimljivosti

Dala otkaz uživo, greškom proglašena dobitnikom džekpota

Dala otkaz uživo, greškom proglašena dobitnikom džekpota
Foto: Tanjug/AP | Dala otkaz uživo, greškom proglašena dobitnikom džekpota

MADRID - Španska televizijska voditeljka Natalija Eskudero vrisnula je u televizijsku kameru: "Ne dolazim sutra na posao", pošto je na izvlačenju premije španske lutrije, najveće na svijetu po ukupnom nagradnom fondu, pročitano njeno ime.

Međutim, slavlje TV voditeljke se navodno brzo završilo kad se ispostavilo da je zapravo osvojila samo 5.000 evra od ukupnog nagradnog fonda lutrije "teškog" 2,24 milijarde evra koji je podijeljen ove godine.

Eskuderova, koja radi za nacionalnu radio-televiziju RTVE, kasnije se na Twitteru izvinila zbog svoje reakcije, navodeći da je prolazila "kroz težak" period iz "ličnih razloga", izvještava danas Skaj njuz.

Španska božićna lutrija ne dijeli tako velike dobitke pojedincima kao američka, ali je ukupan iznos nagradnog fonda koji se dijeli kupcima srećki čini najbogatijom na svijetu.

Najveća premija na lutriji, u javnosti popularno nazvana El Gordo (Debeljko), koju je ove godine osvojio pojedinac, iznosila je 400.000 evra, pri čemu je ukupan nagradni fond od četiri miliona evra podijeljen između deset vlasnika lutrijskih lozova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije