Zanimljivosti

Došao da kumuje, mlada ga zaprosila

Došao da kumuje, mlada ga zaprosila
Foto: Facebook | Došao da kumuje, mlada ga zaprosila

Velšanin Paul Šoproni (40) godinama je prosio partnericu Ališu Pilavu (36), a ona nikako nije "popuštala".

Nakon nekog vremena počeo ju je svakodnevno s raznim romantičnim gestama uvjeravati da se uda za njega, ali ga je ona, inače menadžerica za ljudske resurse i majka troje djece, stalno odbijala.

Ali, nedavno je ipak odlučila kako je vrijeme da svom dragom nadoknadi sav njegov trud, pa mu je poklonila iznenađenje kakvom se nakon toliko prošnji uopšte nije nadao.

Ališa je organizovala da Pol dođe na vjenčanje prijatelja kojem je trebao biti kum, a kad je vidio da mu je dugogodišnja djevojka odjevena u bijelo, shvatio je da će mu se uskoro ispuniti najveća životna želja. I da je došao na sopstveno vjenčanje.

Ališa je naime potajno organizovala njihovo vjenčanje, te je pred zaprepaštenog Pola i oltar došetala pjevajući pjesmu "It Should've Been Me".

Na snimci s vjenčanja vidi se kako ju Pol promatra u šoku, i izgleda kao da pokušava doći do vazduha. Na kraju svoje izvedbe buduća mladenka se spustila na jedno koljeno i "za svaki slučaj" i službeno zaprosila svog momka", koji je to za nju radio dvije godine, nekad i po 30 puta na dan,

Pol je prvo, u šali naravno, rekao "Ne" i glumio da se sprema pobjeći, ali se brzo "otopio", poljubio buduću suprugu rekao "Da".

"U zadnje dvije godine me je prosio i po 30 puta dnevno", objasnila je  je Ališa, i u šali dodala da je "prezaposlena da ju neko po cijele dane prosi".

Osim toga, kaže, već je dvaput bila u braku, pa je pomalo oklijevala treći put se udati.

"Prije je Paul znao satima stajati vani sa natpisom 'Hoćeš li se udati za mene' i čekati da ja prođem, pa sam ga napokon odlučila spasiti od upornog sramoćenja",  priznala je novopečena mlada za britanski Mirror, prenosi 24sata.hr.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije