Zanimljivosti

Evo koliko vremena muškarci provode u WC-u da bi bili u tišini

Evo koliko vremena muškarci provode u WC-u da bi bili u tišini
Foto: Ilustracija | Evo koliko vremena muškarci provode u WC-u da bi bili u tišini

Nerijetko se može čuti da se ljudi žale kako nemaju dovoljno vremena za sebe. Ipak, čini se da to nije slučaj s muškarcima jer su pronašli rješenje - oni, naime, provedu čak sedam sati skrivajući se u kupaonici samo da bi bili u miru i tišini.

Istraživanje je obuhvatilo 1.000 muškaraca i ispostavilo se kako se tamo skrivaju od "zanovijetajućih" partnerki, izbjegavaju djecu i imaju priliku da budu na telefonu u miru. 

Prema pisanju "Lad Biblea", ta brojka se odnosu na vremenski period od godinu dana, a neki od njih u tom vremenu uopšte ne koriste WC i kupaonicu u te svrhe, već se isključivo zaključaju kako ih niko ne bi ometao.

Muškarci koji su obuhvaćeni u istraživanju rekli su:

"Svako od nas treba malo vremena za sebe same, koristimo ga kako bismo se malo odmorili ili potpuno isključili. Kupaonicu navode kao idealno mjesto za to jer se mogu potpuno odcijepiti od spoljnog svijeta, iako samo privremeno".

Na prvom mjestu uznemiravanja nalaze se partneri, zatim slijede djeca. 45% ispitanika priznalo je da im je stvarno teško izboriti vrijeme za sebe jer njihovi partneri ne shvataju kako su zauzeti. 

25% muškaraca išlo je toliko daleko da su rekli kako odu u kupaonicu kad ne znaju kako bi se nosili s problemima. 23% ispitanika reklo je kako je kupaonica njihovo sigurno utočište.

(Vecernji.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije