Zanimljivosti

Pratite nas na Google news

Fotograf otkrio šta se desilo s misterioznim monolitom u Juti

Fotograf otkrio šta se desilo s misterioznim monolitom u Juti
Foto: Screenshot | Fotograf otkrio šta se desilo s misterioznim monolitom u Juti
N.N.

Krajem novembra, rendžeri u Juti našli su misteriozni monolit na zabačenom mjestu. Manje od nedjelju dana kasnije, čudni monolit je nestao, što je izazvalo razne spekulacije. Fotograf koji je misterioznu strukturu slikao, ispričao je svoju verziju događaja.

Uprkos želji da se u nestanak monolita utka malo misterije i teorije o tragovima vanzemaljaca, moguće je da će se ispostaviti da je stvarna priča mnogo prizemnija.

Fotograf Rosa Bernards i trojica njegovih prijatelja uputili su se u divljinu Jute da fotografišu monolit. Poslije više od sat i po fotografisanja predmeta, pojavila su se četvorica muškaraca.

"Bolje ti je da pokupiš svoje slike", rekao je jedan od njih i snažno gurnuo monolit nakon čega se on nagnuo na jednu stranu.Tada se obratio ostalima i grupa je gurnula monolit koji se srušio uz tresak.

"Zato ne ostavljajte smeće u pustinji", rekao je jedan od muškaraca.

Zatim je grupa slomila predmet i odnijela komade kolicima, pri čemu je jedan od njih rekao: "Ne ostavljajte tragove za sobom".

Međutim, neobična struktura, visoka oko četiri metra, uočena je naknadno i u Rumuniji, na sjeveroistoku zemlje kod grada Pjatra Njamca, na obližnjem brdu Doamnej. Kao i u Juti nestao je poslije dva dana, detalji ove misterije nisu do danas objavljeni.

(Sputniknews.com)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije