Zanimljivosti

"Gucci" prodaje farmerke s mrljama od trave za 765 dolara

"Gucci" prodaje farmerke s mrljama od trave za 765 dolara
Foto: N.N. | "Gucci" prodaje farmerke s mrljama od trave za 765 dolara

Luksuzni modni brend "Gucci" iz Italije privukao je pažnju javnosti objavom svoje nove kolekcije za jesen 2020. godine koja uključuje džins hlače s tragovima i mrljama koje podsjećaju na travu.

Džins ili farmerke su na tržištu jako dugo, a modne kuće pomjeraju granice dizajna ovog odjevnog predmeta svake godine. Tokom 2017. godine modni brend "Nordstorm" privukao je pažnju javnosti prodajom farmerki s lažnim flekama od blata za vrtoglavih 425 dolara, a luksuzni butik "Onomichi" je povećao svoje bogatstvo prošle godine prodavajući farmerke koje je neko nosio godinu prije.

Sada se i slavni brend "Gucci" pridružio ovim proizvođačima svojom linijom farmerki koje imaju mrlje od trave, a prodaju se po cijeni koja varira od 765 dolara do 1.400 dolara po komadu.

"U susret jeseni i zimi 2020. godine, kolekcija sa širokim nogavicama pravljena od organskog pamuka postiže jedan potpuno novi efekat", stoji u dijelu reklamne kampanje ove slavne modne kuće.

Oni su dodali u ovoj kampanji da je nova kolekcija eksperiment s kultnim dezenima i materijalima.

"'Gucci' istražuje nove načine primjene dezena s različitim dizajnom, koristeći posebne tehnike pranja kako bi se stvorila zamagljena linija između tradicionalnog i konceptualnog dizajna", dodaje se u ovoj objavi.

Reakcije na novu modnu liniju iz "Guccija" su podijeljene, ali je većina ljubitelja ovog brenda pohvalila akcenat na ekološku izradu odjevnih predmeta. Ipak, društvene mreže nisu bile toliko ljubazne prema novoj kampanji i novim proizvodima.

"Dakle, sada 'Gucci' pravi farmerke s mrljama od trave i to prodaje za 1.400 dolara. Šta nije u redu s vama ljudi? Kupite obične hlače, lezite na travu i dobićete isti učinak", stoji u jednom od komentara na Twitteru.

Drugi korisnici su dodali da će vrlo rado pomoći ljubiteljima ovog brenda tako što će iznajmiti svoje dvorište besplatno gdje mogu nove farmerke da prljaju travom.

Ipak ovakvi komentari nisu zaustavili kompaniju da nastavi promociju svog novog proizvoda, koji će se uskoro naći na policama butika širom svijeta.

(www.odditycentral.com)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije