Zanimljivosti

Horoskop otkriva: Kako da otjerate dečka za nedjelju dana?

Horoskop otkriva: Kako da otjerate dečka za nedjelju dana?
Foto: Ilustracija | Horoskop otkriva: Kako da otjerate dečka za nedjelju dana?

Upustile ste se u vezu za koju ste se vrlo brzo predomislile da bi trebalo da bude vaš izbor. Sada nemate srca da mu kažete da je kraj. U ovoj situaciji možete da uradite nešto što će ga provjereno nervirati, pa ode i sam. Evo kako vas savetuju zvijezde.

 Ovan

Budite ljubomorni i posesivni i nastojite da češće pribjegavate emocionalnim ucjenama. A ako pokušate da napravite papučara od njega, Ovan neće mrzeti ništa više od žene koja ga ne cijeni kao muškarca. Ukoliko nekim čudom i dalje ostane uz vas, pobrinite se da vas ulovi u nekoj laži ili mu na drugi način dajte do znanja da uživate u tračevima, podmetanjima i raznim igricama, što će biti jasan znak da vas ne želi u životu.

Bik

Bika ćete se najlakše riješiti ako počnete da ga tjerate da se bavi sportom i vježbanjem. Preuredite svoj stan u teretanu i kupite dvije identične trenerke. Najavite mu da ste odlučili da pređete na makrobiotiku i da ćete odsad kuvati isključivo povrće i sjemenke.

Blizanci

Muškarca Blizanca ćete se najlakše riješiti ukoliko prestanete da izlazite iz kuće, postanete ćutljivi i dosadni. Nemojte s njim ulaziti u nikakve razgovore i ignorišite svaki njegov pokušaj da s vama započne konverzaciju.

Rak

Ovog se muškarca nećete lako riješiti. Kad jednom uđe u ljubavnu vezu, spreman je da podnosi brojne žrtve kako bi ona uspjela. Kako biste se njega riješili, morate biti strpljivi i uporni. Počnite da čitate feminističke knjige, zapalite demonstrativno svoj grudnjak i objavite mu da nikada ne želite da se udate i imate djecu. Ako slučajno pomisli da je to tek jedna od vaših bubica, zaigrajte na kartu njegove majke. Nijedan Rak vam neće oprostiti ako se usudite da kažete bilo šta protiv najvažnije žene u njegovom životu.

Lav

Sujetnog Lava možete se riješiti ukoliko prestanete da ga poštujete i cijenite. Nemojte mu dijeliti komplimente, a svaki put kad uradi nešto lijepo, pronađite mu zamjerku. Ako i dalje ostane uz vas, prestanite da vodite računa o izgledu. Po stanu se šetajte u kućnoj haljini, s uvijačima za kosu, a vrhunac će biti ako izađete s njegovim društvom u šuškavoj trenerci, s kosom skupljenom u rep, bez trunke šminke.

Djevica

Ove ćete se cjepidlake najlakše riješiti ako prestanete da vodite računa o sebi i svom zdravlju. Jedite sendviče s majonezom i pijte mnogo piva. Pobacajte svo povrće i voće, a kućni bicikl počnite da koristite kao vješalicu. Strpljiva Djevica neće biti zadovoljna, ali ostaće uz vas jer će misliti da prolazite kroz fazu.

Vaga

Vrlo jednostavno, prestanite voditi računa o svom izgledu. Nemojte se depilirati, prestanite neko vrijeme da čupate obrve, a po stanu se krećite isključivo u širokoj majici koja skriva svaki dokaz ženstvenosti. Ako vas slučajno toliko voli da je spreman da toleriše vaš zapušteni izgled, zahtijevajte od njega da bude prodoran, odlučan i da se prestane da se udvara ženama – svaka će Vaga nakon ovoga sreću ipak potražiti na drugom mjestu.

Škorpija

Ovog ćete se muškarca najlakše riješiti ako prestanete da budete zainteresovani za seks. Izvlačite se na glavobolju ili one dane mjesecu, a u krevetu redovno spavajte u muškoj pidžami. Nosite staromodni donji veš i ni na koji način nemojte dozvoliti da mu budete poželjni. Svaka prava Škorpija pobjeći će glavom bez obzira iz veze koja mu ne pruža fizički užitak. Osim toga, Škorpija će poludjeti ako budete očijukali sa svakim muškarcem, posebno u njegovom društvu. Ako vas uz to uhvati u laži, ne brinite, već je na putu da vas ostavi.

Strijelac

Ovog ćete se filozofa najlakše riješiti priređivanjem ljubomornih scena. Slobodoljubivi Strijelac ne voli da iko i išta guši njegovu slobodu, stoga će ga vaša posesivnost zasigurno udaljiti od vas. Ipak, ovo su vrlo tolerantna stvorenja, stoga ćete možda morati da uložite malo više truda kako biste ga otjerali od sebe. Na njegova duboka filozofska razmišljanja ostanite skeptični, odbacite ikakvu mogućnost da se duhovno uzdižete i proglasite se ateistom. Zabijte se u kuću i izbjegavajte bilo kakve tjelesne aktivnosti. Strijelcu ćete vrlo brzo dosaditi pa će se pitati što je uopšte vidio u vama.

Jarac

Natjerajte ga da vam priča o svojim osjećajima. Zahtijevajte od njega da vam stalno govori koliko vas voli, i pritom mu što više tepajte i umiljavajte se. Budite plačljivi, histerični i ćudljivi, jer Jarac ne podnosi ljude koji ne znaju da kontrolišu svoja osjećanja. Ako vam nekako progleda kroz prste emocionalnu nestabilnost, uvijek ga možete dokrajčiti ekstravagantnim trošenjem novca. Nakupujte gomilu nepotrebnih i kičastih stvari, prekoračite minus na računu i pretvorite njegov dom u oltar kiča.

Vodolija

Nijedan horoskopski znak ne cijeni toliko svoju ličnu slobodu (čitaj: pravo da radi što god poželi bez brige hoće li time ikoga povrijediti) kao Vodolija. Ovog liberalnog muškarca otjeraćete od sebe ukoliko ga počnete gušiti ljubomorom i posesivnošću, ili ga stalno zivkate i ispitujete gdje je i s kim je. Ako Vodolija osjeti da želite da ga vežete, pobjeći će od vas glavom bez obzira. Ako ovo ne upali, imate i drugu opciju. Ponašajte s prema njemu kao da je dosadan i prosječan, a sve njegove originalne ideje proglasite plagijatima.

Ribe

Nježnu Ribu nećete tako lako otjerati od sebe. Ovo je posljednji romantik koji vjeruje u pravu ljubav, stoga je spremna na velike žrtve u njeno ime pa će ćutke trpiti sve vaše bubice. Riječ je o muškarcu koji je spreman čak i da pređe preko prevare, stoga ćete morati da uložite više truda. Ipak, čak i požrtvovana Riba ima neku granicu, a ono što vam nikad neće oprostiti jesu agresivnost i zlostavljanje slabijih i nemoćnih.

(b92)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije