Zanimljivosti

Horoskop otkriva koliko ćete seksualnih partnera imati tokom života

Horoskop otkriva koliko ćete seksualnih partnera imati tokom života
Foto: Ilustracija | Horoskop otkriva koliko ćete seksualnih partnera imati tokom života

Svako od nas ima taj jedan broj i ne možemo da lažemo sebe koji je. Nije riječ o godinama već o tome šta ste i koliko puta radili tih godina, a tiče se naravno seksa.

Svako od nas ima seksualnu prošlost, a o broju partnera mnogi lažu ili ga kriju kao zmija noge. Čini se da nikad nije bilo lakše doći do nekog partnera za seks, a evo koliko svako od horoskopskih znakova ima seksualnih partnera tokom života.

Ovan

Ovan je veoma nestrpljiv. Iako su samouvjereni, oni su i nestrpljivi. Ne razmišljaju dva puta prije nego nekome priđu i zbog toga što nisu spremni da se malo više potrude bivaju odbijeni. Njihovi brojevi su 5 ili 6.

Bik

Veoma su lojalni pa se nerijetko odlučuju za mali broj partnera. Njihovi brojevi su 2 ili 3, što je za poštovanje.

Blizanci

Oni su ekstremno nedosljedni i neodlučni, ali zato plijene pažnju gdje god da se pojave. Imaju od 3 do 5 partnera u životu.

Rak

Uvijek ima podignut gard i ne dozvoljava ljudima da se mnogo približe. Zato često imaju jednog partnera u životu, najviše 3.

Lav

Kako su život svake žurke i ljudi im jedu iz ruke ne čudi nas da imaju od 7 do 9 partnera u toku života. Minimum.

Djevica

Device vole sve da kritikuju. Vrijedna je kao pčelica, a na njihovom putu im se najčešće nađe njihova osobina da sve i svakoga kritikuju i ispravljaju. Imaju 4 do 7 partnera u životu.

Vaga

Rođena je da održava balns i harmoniju, ali veoma dobro zna kako da iskoristi svoj šarm. Nikada ih nećete vidjeti da odlaze sami sa žurke pa zbog toga idu rame uz rame sa Lavovima i imaju 7 do 9 seksualnih partnera.

Škorpija

Najstrastveniji znak Zodijaka je pravi mađioničar u zavođenju. Veoma su ljubomorni i teško pronalaze ljude kojima mogu da vjeruju, s toga je seks sa njima super, ali vas neće pustiti blizu srca. Imaju 3 do 5 partnera u životu.

Strijelac

Zabavan je i harizmatičan, te veoma popularan u društvu. Imaćete sa njima odličan seks samo ne toliko odličan koliko su obećavali. Njihov broj je 6 do 8.

Jarac

Jarac drži datu riječ. Ekstremno su odgovorni i posvećeni pa kada vam daju svoju riječ ispoštovaće je bez obzira na sve. Imaju 4 do 7 partnera u životu.

Vodolija

Treba joj mentalna stimulacija kako bi imala i fizičku. Nije uvijek za vezu bez obaveza zbog čega ima 2 do 5 partnera.

Ribe

One ne žive u stvarnom svijetu. Sanjari su i romantici i obično su zainteresovane za vođenje ljubavi, a ne za divlji seks. Imaju 7 do 9 partnera u životu.

(Telegraf.rs/www.scoopwhoop.com)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije