Zanimljivosti

Horoskopski znak s kojim bi svako rado izašao, jedan na listi "nikad više"

Horoskopski znak s kojim bi svako rado izašao, jedan na listi "nikad više"
Foto: herwigclaeys0/Pixabay | Horoskopski znak s kojim bi svako rado izašao, jedan na listi "nikad više"

Neki horoskopski znakovi imaju više, a neki manje sreće u ljubavi. Sigurno ste na društvenim mrežama, kao i u stvarnom životu, pročitali ili čuli izjave da neko ne želi biti u vezi s osobom koja je rođena u horoskopskom znaku koji im nikako ne odgovara.

Ako ste rođeni u znaku Ribe, imamo super vijesti za vas - vi ste horoskopski znak koji vlada spojevima. Imate osjetljiv, osjećajan i šarmantan karakter, zbog čega ste savršeni sagovornici partnerima.

Ovo je dokazano istraživanjem američke firme OnePoll. Prema njemu, samo sedam odsto ispitanika odbilo je da ode na drugi spoj s Ribom. U ljubavnoj vezi Ribe su najbolje usklađene s ljudima rođenim u znaku Raka ili Škorpije.

Riba nije jedini znak koji ima sreće u ljubavi. Vrlo popularni su i samouvjereni Vodolija, pouzdani Jarac, pošteni Strijelac, ali i vesela Vaga. Istraživanje je pokazalo da je najviše ljudi odbilo da ode na drugi spoj s Blizancima i oni su na vrhu liste "nikad više". Od znakova koji loše prolaze na spojevima su još Rakovi, Bikovi, Ovnovi i Lavovi.

(Index.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije