Zanimljivosti

Horoskopski znakovi koji vješto kriju da su prevarili partnera

Horoskopski znakovi koji vješto kriju da su prevarili partnera
Foto: Oleksandr Pyrohov/Pixabay | Horoskopski znakovi koji vešto kriju da su prevarili partnera
N.N.

Kada razmišljate u pravcu nevjerstva i cijelu priču povezujete sa horoskopskim znacima, bez svake sumnje jedan vam znak "bode oči".

Pomislili biste da zbog svoje dualističke prirode Blizanci najčešće varaju, ali da li je zaista tako?

U stvarnosti čini se da svi znaci u Zodijaku daju svoj doprinos kategoriji varalica, ali da ipak neki prednjače u tome. 

Štaviše, danas vam otkrivamo koji su to znaci kojima varanje u toj mjeri ide od ruke, da će taj akt vrlo vješto sakriti od vas.

Ovan

Pod vladavinom Marsa, planete akcije, agresije i seksualnosti Ovan je znak koji ima izuzetno visok seksualni nagon. Takođe on vrlo lako razvija osjećanje dosade u vezi. Osoba koja je u vezi sa Ovnom, mora uvijek dovoljno golicati njegovu maštu kako to isto ne bi tražio sa strane.

Ovan se lako zaljubljuje i još lakše gubi interesovanje. Ako stekne utisak da ga trenutni partner dovoljno ne uzbuđuje Ovan će bez mnogo razmišljanja istražiti druge mogućnosti.

Umjesto da razmišlja o posljedicama nevjerstva po svoju vezu, Ovan će uraditi ono što mu u trenutku prija i vrlo vešto sakriti dokaze, piše Bustle, a prenosi Ženski magazin.

Vaga

Kao znak kojim vlada Venera, Vaga je istinski romantik i neko ko je izuzetno uredsređen na veze. Vage vole sve što ima veze sa ljubavlju u svim oblicima i kombinacijama.

Budući da je od svega Vagama najvažnija ravnoteža, ako vara to znači da pokušava da na "tas doda teg koji nedostaje" ne bi li uspostavila savršen balans. To bi značilo da ako od partnera ne dobija ono što joj je potrebno Vaga će lako da skizne na stazu nevjerstva.

Baš iz razloga što ne žele da dovedu do prekida svoju trenutnu vezu, iako su počinile nevjerstvo, Vage vješto skrivaju svoj postupak.

Blizanci

I naravno Blizanci. Nije narotičo iznenađenje da Blizanci spadaju u kategoriju varalica. Na kraju krajeva njih odlikuje dualnost, tako da uvijek postoji i druga strana njihove ličnosti koje morate biti svjesni.

Blizanac je promjenjiv znak, što znači da je uvijek otvoren za nova iskustva. A činjenica da je vazdušni znak je najveći krivac za to što se Blizanci odlučuju za prevaru. Budući da imaju neprestanu potrebu za stimulacijom, Blizanci su oni kojima sve brzo dosadi u vezi.

Kada ulazite u vezu sa ovim znakom nikad zapravo ne znate šta je sve u igri. Oni imaju tendenciju da sve žele duplo više u odnosu na ono što već posjeduju, bilo da je riječ o materijalnim stvarima ili emotivnim vezama. To često zna da uključuje dvostruki život.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije