Zanimljivosti

Hrvatica došla u Beograd pa zapalila mreže (VIDEO)

Hrvatica došla u Beograd pa zapalila mreže (VIDEO)
Foto: Screenshot TikTok | Hrvatica došla u Beograd pa zapalila mreže (VIDEO)

Pozitivna priznanja između Srba i Hrvata uglavnom budu gromoglasno propraćena, a ono međusobno najomiljenije - koje se tiče izgleda jednog i drugog naroda, uglavnom usija mreže.

Tako je bilo i ovog puta, kada je jedna Hrvatica stigla u Beograd i brže bolje dala svoj sud o izgledu Srba i Srpkinja.

"Moraću češće dolaziti ovamo", napisala je Eva iz Hrvatske na svomTikTok profilu, nakon što je stigla na aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu, a onda svojim iskrenim priznanjem zašto, "zapalila" internet, bolje reći Srbe.

"Znači ljudi moji, ja sam na Aerodromu u Beogradu. Nisam bila ovdje jako dugo. Ja ne znam šta ovi Srbi jedu i piju, ali toliko su prekrasni svi. Znači muškarci zgodni, žene predivne... wow!", rekla je ona.

Video je brzinom svjetlosti postao viralan na Balkanu, a korisnici pomenute mreže su svojim simpatičnim komentarima objasnili zašto je to tako.

"Istina živa, hvala, i vi ste lepi", "Jesmo dobri ali ne preteruj baš", "Nego šta nego sam prelep, pa spavam u teretani", "Svašta jedemo ali nam je dobra genetika", "Ljubi te brat za iskrenost", "Domaće, domaće", "Šta si ti sestro mislila? Pa mi smo najlepši ljudi", "Čvarci, kavurma, sarma, podvarak", "Onda se uklapaš", "Isti smo sestro, lepi pa lepi, ja u Hrvatskoj tri godine i isto tako mislim za vas", pisali su joj on u komentarima ispod videa, prenosi Kurir pisanje Blica.

@eva.bosh morat cu cesce ovamo  #airportnikolatesla #beogradaerodrom #putovanja #srbija #beograd #balkanskaposla #aerodrombeograd #aerodromnikolatesla #zgodnežene #zgodnimomci original sound - Eva

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije