Zanimljivosti

Interaktivni Super Mario Lego paketi stižu u avgustu

Interaktivni Super Mario Lego paketi stižu u avgustu
Foto: N.N. | Interaktivni Super Mario Lego paketi stižu u avgustu

​Nakon što su Lego i Nintendo u martu najavili da rade na interaktivnim Super Mario setovima, mnogi su poželjeli da saznaju više detalja.

Kompanije su sada objavile kako će interaktivna igra funkcionisati u analognom svijetu, te da paketi stižu već 1. avgusta.

Osnovni set ponio je ime Adventures, i moći će da se nabavi za 59,99 dolara. Pored drugih elemenata paket donosi i Super Mario figuru sa Bluetooth konekcijom, koja može da se poveže sa pametnim telefonom, a na mjestima koja su predviđena za oči, usta i stomak, ima LED svjetla koja služe da se prikažu reakcije tokom igranja.

Tu su i implementirani zvučnici za zvučne efekte, kao i senzori koji detektuju boje i pokrete, te omogućavaju interakciju sa drugim elementima.

Osnovni paket igračima dozvoljava da kreiraju nivoe, a tu je i Lego Super Mario aplikacija preko koje se prate rezultati. Pored osnovnog tu su i dva seta sa ekspanzijama koji donose nove elemente i likove. Prvi je Piranha Plant Power Slide Expansion Set, i košta 29,99 dolara, a drugi je Castle Boss Battle Expansion Set, koji je nešto veći i košta čak 99, 99 dolara.

(The Verge)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije