Zanimljivosti

Izbor za Miss Bumbum: Obračun zbog optužbi za 'lažnu' pozadinu

Izbor za Miss Bumbum: Obračun zbog optužbi za 'lažnu' pozadinu
Foto: N.N. | Izbor za Miss Bumbum: Obračun zbog optužbi za 'lažnu' pozadinu

Popularno takmičenje za najlepšu zadnjicu Brazila “Miss Bumbum” obilježile su nesvakidašnje scene svađe, koja je pretila da se završi fizičkom obračunom.

Nakon što je pobjednica Elen Santana izašla na scenu, gdje joj je dodeljena lenta, a potom se čuo gromoglasan aplauz iz publike, nezadovoljna takmičarka Alina Uva se popela na binu i skinula lentu pobjednicu, tvrdeći da pripada njoj.

Dvadesetsedmogodišnja Alina, čija zadnjica je za pet centimetara veća od pobjedničke, navela je da je njena pozadina prirodna i da je glasanje namješteno.

Alina je iznijela tvrdnje da se pobjednica Elen Santana navodno podvrgla estetskom zahvatu, kao i da je njena zadnjica "sabotirana" na ovom izboru

"Uzela sam lentu jer sam ja jedina žena koja zaslužuje titulu. Imam prirodnu brazilsku zadnjicu i to mi niko ne može uzeti. Tri žene koje su dobile najviše glasova su prevara, njihove zadnjice su samo silikon, ovo je nepravda", uzvikivala je Alina.

Zanimljivo je da je upravo ona u prvoj fazi takmičenja dobila najviše glasova po ocjeni javnosti. Ipak, poslije sukoba, bila je prinuđena da vrati lentu.

"Uzela je moju lentu, ali titulu ne može nikad. Radila sam naporno kako bih zaslužila titulu jer je moja zadnjca najčvršća. Kako biste pobijedili morate da znate da gubite. Da sam izgubila, prihvatila bih to dostojanstveno za razliku od nje", ispričala je za lokalne medije. .

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije