Zanimljivosti

Kakve su oktobarske bebe?

Kakve su oktobarske bebe?
Foto: Pixabay | Kakve su oktobarske bebe?

Osobe rođene u oktobru su u horoskopu Vaga ili Škorpija, a evo osobina koje su im zajedničke!

"Oktobarska beba" će lako pridobiti svakoga, bilo da je u pitanju prijateljstvo ili neka mala manipulacija. Jednostavno su toliko šarmantni i harizmatični, da im svi jedu iz ruke.

Vole mir i harmoniju, ne svađaju se često. Motiviše ih pravda i često smatraju svojim ciljem da pomire sve oko sebe. Rijetko dižu glas i mogu da nađu zajedničku temu sa svakim.

Kod njih je izražena i emotivna inteligencija, čvrsto stoje na zemlji i uvijek će dati sve od sebe da kontrolišu situaciju. Empatični su i uvijek će saslušati drugu osobu.

U poslu i novcu

Trudiće se da sve bude savršeno ako se prihvate nekog posla ili zadatka!

Pripazite, "oktobarske bebe" nisu dobre s novcem. Troše ga kao da imaju neograničene zalihe, zbog čega okolina često mora da ih usmjerava kada su u pitanju finansije.

Ljubav

"Oktobarske bebe" vole romantiku, ljubav, držanje za ruke, maženje… Ako nekoga vole, daće sve od sebe da mu ugode i učine da se pored njih osjeća posebno.

Nerviraće vas ako…

Zbog težnje ka iskrenosti i pravdi, umijeju da budu naporni. A zbog toga što savršeno kontrolišu emocije, pomislićete da su hladni, ali ne brinite, to je samo njihov pokušaj da ispadnu "kul".

Takođe, pošto su veoma kreativni, često sanjare i odlutaju im misli. Ako pričate s "oktobarskom bebom", prvo se uvjerite da nije negdje odlutala.

Njih će nervirati…

Negativnost, zvocanje, pesimizam. Vole da se okruže ljudima koji su pozitivni. I pošto su veoma pažljivi kako se sami izražavaju, mogu ozbiljno da se uvrijede ako im kažete nešto pogrešno.

(Mondo.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije