Zanimljivosti

Koji horoskopski znaci će vam "zagorčati" život?

Koji horoskopski znaci će vam "zagorčati" život?
Foto: Ilustracija | Koji horoskopski znaci će vam "zagorčati" život?
N.N.

Nisu svi horoskopski znaci isti, mnogi će se u određenim situacijama ponijeti drugačije, možda neočekivano. Međutim, možemo da naučimo da se sa raznim karakterima nosimo na način koji neće da nam napravi problem.

Lav

Lav je jaka i moćna figura. Naglašena sujeta i ego. Uvek samo on! Niko ne postoji osim njega. Kao nadređeni grub, hladan, bez empatije, nadmen. Kada su emocije u pitanju - tiranin. Zna da voli, ali traži sto puta više od partnera. Uvijek želi da je sve okrenuto ka njemu. U izazovnim životnim situacijama nikada nije smiren. lako plane i nije od pomoći kada vam je potreban miran savet.

Djevica

Devica je sitničava, precizna, ali škrtica! Njegov dinar vredi više od vašeg! Uvijek je optrećen budućnošću i želi da bude ispred vremena - zato stalno analizira situacije i pokušava da predvidi budućnost kako slučajno ne bi bilo problema. Kao nadređeni sitničav, traži da se dajete preko svojih mogućnosti, težak na parama i uvijek nađe manu čak i kada je sve odlično urađeno. U partnerskim odnosima proračunat, daje tačno u gram koliko ste vi njemu. Bolesno pedantan znak, tako da pogrešno iscijeđena pasta za zube može da bude povod ogromne svađe.

Škorpija

Nikada ne znate šta smjera, misli. Uvijek ćete se pitati da li ste možda dali povod za njenu ljubomoru. Ako Škorpiju pitate sigurno jeste. U poslovnim odnosima mulja, nije iskrena, pokušaće da vas navuče na tanak led i bolesno je osvetoljubiva. Kada je emotivni život u pitanju jako se vodi intuicijom (koja nije uvek 100 odsto tačna) puno traži od životnog saputnika, opsednuta je partnerom i jako ljubomorna i potreban je samo jedan pogled nalevo i nastaje pakao u vezi!

(Novosti)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije