Zanimljivosti

Kolinda se slikala sa Novakom, pa se pohvalila na Facebooku

Kolinda se slikala sa Novakom, pa se pohvalila na Facebooku
Kolinda se slikala sa Novakom, pa se pohvalila na Facebooku

UMAG - Pauzu pred start američke turneje najbolji teniser svijeta Novak Đoković je iskoristio kako bi iznenadio gledaoce finala ATP turnira u Umagu.

U Umagu se sreo i sa predsjednicom Hrvatske Kolindom Grabar Kitarović. Zajedno su se fotografisali, a predsjednica Hrvatske je fotografiju postavila na svoj Facebook profil.

Kolinda Grabar Kitarović je po završetku finala dodijelila pehar Austrijancu Dominiku Timu, koji je savladao Žoaoa Souzu 6:4, 6:1.

Đoković je gotovo tradicionalno nastupao na turniru u ovom hrvatskom ljetovalištu, zbog porodičnog prijateljstva sa Slavkom Rasbergerom, koji je donedavno bio dugogodišnji direktor ovog turnira.

Sada nije igrao, ali je ipak stigao da posjeti Umag, uživa u tenisu i popriča sa medijima.

"Sa porodicom sam na odmoru u Hrvatskoj. Hteo sam da navratim u Umag, jer ovaj turnir zauzima posebno mesto u mom srcu. Došao sam u ime svih davnih sećanja. Ovde sam prvi put igrao 2006. godine i sada kada sam ovde u civilu, u košulji, hvata me nostalgija. Vuče me tenis, nedostaje mi reket. Pre završetka karijere svakako ću se vratiti još jednom da odigram turnir u Umagu", obećao je Đoković.

(Kurir)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije