Zanimljivosti

Najgora prosidba ikad

Najgora prosidba ikad
Foto: N.N. | Najgora prosidba ikad

Iako brojne mladoženje za svoje buduće supruge žele pripremiti što originalniju prosidbu, uobičajeno je da ih dočekaju u nekom romantičnom okruženju koje uključuje cvijeće, svijeće ili zalazak sunca, ali ne i ovaj mladoženja.

On je svojoj djevojci pripremio prosidbu koju vjerovatno nikad u životu neće zaboraviti.

Snimak nastao u Rusiji pokazuje kako je organizovao napad sa “otmičarima” koji su nosili maske na licu, te buduću mladu izvukli iz automobila i bacili je na haubu derući se na nju i prijeteći joj pištoljem.

Čini se da mu to nije puno zamjerila jer je, kad joj je postalo jasno da je niko neće ubiti i kad je njen dragi kleknuo na jedno koljeno i pokazao joj prsten, počela oduševljeno vikati i skakati.

Snimak se brzo pojavio na društvenim mrežama uz komentar: “Ovo je ludo čak i za ruske standarde.”

 

“Psihopata”, “Najgora prosidba ikad”, “Moja djevojka bi me nokautirala da sam ovo izveo”, “Jeziv je, ima potrebu kontrolisati je i prodaje nasilje pod prijetnjom oružja kao romantiku. Sve znakovi budućeg zlostavljača”, “Pa se ti usudi reći ne”, bili su neki od komentara.

Drugi su ipak stali u odbranu budućeg mladoženje.

“Možda je olakšanje najbolji afrodizijak”, “Neki ljudi možda vole adrenalin. Da, biće prestrašena u tom trenutku, ali danima će nakon toga ‘letjeti’ od navale endorfina. “Kod mene bi ovo prošlo, obožavala bih nalet adrenalina”, pisali su oni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije