Zanimljivosti

Najteže je biti u vezi sa ovim horoskopskim znakovima

Najteže je biti u vezi sa ovim horoskopskim znakovima
Foto: N.N. | Sa ovim horoskopskim znakovima je najteže biti u vezi

Nije lako biti u ozbiljnoj ljubavnoj vezi i svi parovi imaju svoje dobre i loše dane.Ali, biti u vezi s jednim od ova tri horoskopska znaka pravi je izazov i rijetki ih mogu trpjeti na duge staze:

Bik

I dok Bikovi sami sebe doživljavaju kao jake, samostalne i samouvjerene osobe, drugi ih najčešće vide kao nekoga ko je sam sebi dovoljan. Zbog njihovog ambicioznog i takmičarskog karaktera, neko s kim su u vezi može se osjećati kao da ga stalno testiraju i postavljaju mu nove izazove kako bi se uvjerili da su ih dostojni, zbog čega najčešće na kraju završite sami.

Djevica

Iako su Djevice pametne, zanimljive i društvene, ono što ih koči u vezama je njihova emocionalna rezervisanost. Nijedna veza ne može preživjeti bez pokazivanja emocija, bile one sretne ili tužne.

Vodolija

Njihov glavni problem je taj što oni uopšte ne traže vezu, nego izazov. Ljudi koji se mogu opisati kao "normalni" nisu im uopšte zanimljivi kao potencijalni partneri. Vodolije radije biraju partnere s problemima i onda ih pokušavaju popraviti, ali niko ne voli kada ga neko stalno pokušava promijeniti pa ih partneri obično brzo ostave.

(Index.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije