Zanimljivosti

Nazvala policiju da pita može li otići po jaja, policajka je oduševila

Nazvala policiju da pita može li otići po jaja, policajka je oduševila
Foto: Ilustracija | Nazvala policiju da pita može li otići po jaja, policajka oduševila reakcijom
N.N.

Žena iz Loznice je na svom Twitter profilu sinoć podijelila jako neobičnu priču i nije trebalo mnogo da postane jedna od najdjeljenijih u Srbiji.

Radnja se odvija napeto. Mjesto radnje Loznica, vreme je juče negdje oko sredine policijskog časa. Ozbiljna je situacija - djeca čekaju.

U odsudnom prazničnom trenutku majka pravi kardinalnu grešku! Njenu priču sa Twittera prenosimo vam u cjelosti:

"Jedna lepa priča nastala za vreme današnjeg policijskog časa. Kako sam inteligentno ofarbala sva jaja i nisam ostavila 12 komada za tortu, pozovem MUP u Loznici da vidim mogu li da izađem 500m od kuće da pozajmim od drugarice. Policija je situaciju shvatila krajnje ozbiljno. Sugrađanka se našla u nesvakidašnjoj nevolji.

Posle obostranog zacenjivanja od smeha, mog ubeđivanja da veći problem od ovog mog trenutno ne postoji, da četvoro dece čeka tortu za Uskrs i da sam gotova ako je ne bude, policajka mi je rekla da postoje dve opcije.

Prva je da sačekam mrak i na svoj rizik da probam da se provučem do drugarice i uzmem ili ako mi nije kasno da sačekam da ona završi smenu u 19h pa će mi ih rado doneti. I carica je zaista to uradila. Otišla je do moje drugarice i donela mi jaja za tortu", oduševljeno je napisala tviterašica.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije