Zanimljivosti

Pratite nas na Google news

Nemaš masku, imaš gaće - skinula se naočigled svih u pošti

Nemaš masku, imaš gaće - skinula se naočigled svih u pošti
Foto: Screenshot / Youtube | Nemaš masku, imaš gaće - skinula se naočigled svih u pošti
N.N.

Ukrajinka koja nije imala odgovarajuću zaštitnu opremu, a htjela je da obavi neke poslove u pošti, problem je riješila na prilično bizaran način.

Snimak sigurnosne kamere u poslovnici kijevske Nove pošte, pojavio se na društvenim mrežama u ponedjeljak uveče. Na snimku se vidi žena bez zaštitne maske za lice, čije nošenje je obavezno u Ukrajini posebno u zatvorenom prostoru, kako se raspravlja sa službenicom za pultom.

Očigledno iznervirana, klijentkinja nasred pošte, pred zbunjenim službenicima i ostalim klijentima, odlučuje da skine pantalone, zatim gaćice i stavlja ih na lice. Poslije toga je mirno obukla pantalone kao da se ništa nije dogodilo.

Ova neobična maska očigledno je bila zadovoljavajuća po kriterijumima zaposlenih, koji su nastavili s radom i obavili transakciju s pomenutom ženom.

Nova pošta je lokalnim medijima potvrdila ovaj neobičan događaj, ali i pokazala veliko razumijevanje za klijentkinju ističući da ni na koji način ne osuđuje njeno ponašanje i da neće slučaj prijaviti policiji.

Zanimljivo je i to što je ženi bila ponuđena besplatna maska kada je ušla u poslovnicu pošte koju je ona odbila da koristi.

Jedina osoba koja će snositi posljedice zbog ovog događaja je radnik pošte koji je objavio ove snimke sa sigurnosne kamere, jer kompanija smatra da je tako prekršio bezbjednosne procedure i prijeti mu otkaz.

(rts.rs)

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije