Zanimljivosti

Pratite nas na Google news

Neviđeni baksuzi: Izvučeni njihovi brojevi, ali ostali bez 182 miliona funti

Neviđeni baksuzi: Izvučeni njihovi brojevi, ali ostali bez 182 miliona funti
Foto: Instagram | Neviđeni baksuzi: Izvučeni njihovi brojevi, ali ostali bez 182 miliona funti
N.N.

Rejčel Kenedi (19) i Liam Mekrohan (21) iz Hertfordšajra igrali su iste brojeve pet sedmica zaredom - 6, 12, 22, 29, 33, 6 i 11 - i upravo su ti brojevi izvučeni u petak.

Na Rejčelinom računu imali su postavljen nalog za automatsku uplatu listića svake sedmice, ali kako ona prošle sedmice nije imala dovoljno novca na računu, uplata nije izvršena.

Ipak, aplikacija joj je pokazala da su njeni uobičajeni brojevi dobitni i ona se ponadala kako su postali milioneri.

"Na aplikaciji je pisalo 'pobjednička kombinacija' i pomislila sam da smo osvojili džek-pot. Pozvala sam Liama i mamu u sobu i oni isto nisu mogli vjerovati. Odlučili smo ih odmah nazvati. Okrenula sam broj misleći kako sam osvojila 182 miliona funti, ali oni su mi rekli da imam ispravne brojeve, ali da nisam imala dovoljno novca na računu pa moj trajni nalog za uplatu listića nije mogao biti izvršen. U jednom trenutku bila sam na vrhu svijeta, a kada smo saznali što se dogodilo, Liam se uznemirio više od mene", ispričala je Rejčel za "The Sun".

Liam je već počeo da lanira šta će s novcem kada su saznali neugodnu vijest.

"Ona je bila prilično opuštena, ali ja sam u glavi već potrošio sav novac. Sasvim me slomilo kada je čovjek preko telefona rekao da uplata nije prošla. Već sam zamišljao našu kuću i auto iz snova, iskreno, malo me je ponijelo",  priznao je.

Rejčel sada misli da su brojevi koje su dosad igrali nesretni i odlučili su odabrati druge za sljedeće izvlačenje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rachel (@rachelkennedyyx)

"Igrali smo iste brojeve pet sedmica zaredom, ali zapravo imamo dvije kombinacije brojeva koje igramo. Jedna kombinacija su naši porodični rođendani, a druga su slučajno odabrani brojevi i baš je ta kombinacija bila dobitna. Te brojeve više nećemo koristiti. Nikada nisam ništa osvojila i baš nemam sreće kada se radi o takvim stvarima", zaključila je Rejčel.

'Njihov' džek-pot "Euromillionsa" osvojio je dobitnik u Švajcarskoj, piše "24sata.hr".

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije