Zanimljivosti

Norvežani se vjenčali u Beogradu: Ovdje ćemo zasnovati porodicu i pokrenuti biznis!

Norvežani se vjenčali u Beogradu: Ovdje ćemo zasnovati porodicu i pokrenuti biznis!
Foto: N.N. | Norvežani se vjenčali u Beogradu: Ovdje ćemo zasnovati porodicu i pokrenuti biznis!

Sve više turista stiže u srpsku prestonicu, i iz godine u godinu broj posjetilaca vrtoglavo raste, ipak, rijetki su oni koji se odlučuju da stupe u bračnu zajednicu upravo u glavnom gradu Srbije.

Johan i Sandra odlučili su da izgovore sudbonosno "Da" u Beogradu, gdje su  organizovali svadbeno veselje, i to u jednom poznatom beogradskom hotelu.

"Nikada me nijedna zemlja nije tako osvojila kao Srbija, a obišao sam cijeli svijet", kaže Johan  i dodaje:

"Upravo zbog te činjenice sam odlučio da dovedem djevojku ovde, da obavimo vjeridbu, a zatim i organizujemo svadbu u Beogradu. Možda zvuči kao kliše, ali nigdje se ne osjećam kao kod kuće osim u Srbiji, naravno pored Norveške, odakle smo oboje. Vjerujem da ćemo ovdje zasnovati i porodicu".

Istakao je i da su njihovi gosti bili poprilično iznenađeni kada su im saopštili da će se vjenčati u Srbiji, jer skoro niko od rodbine i brojnih prijatelja koje su pozvali nije ranije posjetio Srbiju.

"Ubjeđen sam da će sada svi doći ponovo i dovesti svoje prijatelje, kao što sam ubjeđen da je ovo najbolji vid marketinga za Srbiju", kažu Sandra i Johan

Inače, upravo ovaj Norvežanin planira da pokrene biznis u Srbiji i da privuče norveške investitore, gdje, kako sam kaže, ima potencijala za razvoj brojnih drugih grana osim poljoprivrede.

Tim povodom sastao se i sa predstavnicima srpskih firmi.

Foto: Miroslava Simić Kocić/Siniša Kraljević

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije