Zanimljivosti

Oglasila se supruga profesora koji je postao hit na internetu

Oglasila se supruga profesora koji je postao hit na internetu
Foto: Screenshot/Instagram | Oglasila se supruga profesora koji je postao hit na internetu

Zdenka Boričić, supruga Ivana Boričića, profesora na Medicinskom fakultetu u Beogradu, koja je neočekivano suprugu upuzala u kadar dok je držao onlajn predavanje, rekla je da joj je dosta neprijatno zbog ovog događaja koji je nasmijao brojne korisnike društvenih mreža.

Naime, Zdenka je sa profesorom bila u sobi dok je studentima pred kamerom držao predavanje, ali je morala da izađe iz prostorije, pa je, ne želeći da ga ometa, to pokušala da izvede na diskretan način. Desilo se upravo suprotno.

"Volim da slušam njegova predavanja. On je jedan vrlo dinamičan i pametan čovek, a i ja sam, dok nisam rodila sinove, studirala medicinu. Morala sam da izađem, ali nisam htela da ga prekidam. I, eto, napravila sam malu neprijatnost mužu", kaže ova šarmantna gospođa.

Prof. Boričić rekao je ranije da mu uopšte nije drago što je taj snimak postao hit na društvenim mrežama, te da bi studentima bilo bolje da uče nego da se bave glupostima.

"Ja sam to predavanje koje traje 130 minuta snimao dan pre toga, u subotu, ali zbog nekih tehničkih problema nije bio okačen na sajt fakulteta. U nedelju sam morao opet da ga snimam. Primetio sam suprugu, ali stvarno nisam mogao da snimam i po treći put. Nije mi drago što su studenti taj deo isekli i postavili na društvene mreže. Bolje bi im bilo da uče nego da se bave glupostima", kaže profesor.

(Kurir.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije