Zanimljivosti

Osvojio na lutriji 500.000 dolara pa zamalo ostao bez nagrade

Osvojio na lutriji 500.000 dolara pa zamalo ostao bez nagrade
Foto: Pixabay/Ilustracija | Osvojio na lutriji 500.000 dolara pa zamalo ostao bez nagrade

NJUJORK - Čovjek koji je na instant lutriji u Ajovi osvojio 500.000 dolara zaboravio je tiket u prodavnici i zamalo ostao bez nagrade.

Kevin Frej, američki sveštenik, shvatio je da je osvojio nagradu, ali i da je zbog uzbuđenja zaboravio da ponese svoj dobitni tiket, prenosi Njujork Tajms.

"Bio sam toliko uzbuđen i uznemiren da sam ostavio tiket u radnji u kojoj sam ga kupio", rekao je Frej predstavnicima državne lutrije Ajove.

Poslije talasa uzbuđenja zbog kupovine dobitne srećke, Frej (64) je primetio da je zaboravio tiket tek kada ga je porodica zamolila da slika tiket i da im pošalje fotografiju.

"Tada sam shvatio da nemam tiket kod sebe i sjetio se da sam ga ostavio u prodavnici. Na sreću, još uvek sam bio na parkingu Kejsijeve prodavnice, utrčao sam u radnju i tražio od zaposlene da mi da moju dobitnu srećku. Bila je toliko uznemirena kada mi je dala tiket", rekao je Frej.

Frej je unovčio nagradu 20. februara i sada planira sa suprugom selidbu kako bi živjeli bliže familiji u De Mojnu.

"Ovo će mnogo pomoći, a biće i zabavno da podijelimo nešto od dobijenog novca sa članovima naše porodice i nekim dobrotvornim organizacijama koje već duže vrijeme podržavamo", rekao je Frej, prenosi Tanjug.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije