Zanimljivosti

Ovaj horoskopski znak se najčešće razvodi

Ovaj horoskopski znak se najčešće razvodi
Foto: Pixabay/Tumisu | Ovaj horoskopski znak se najčešće razvodi

Svi brakovi započinju s najboljim namjerama, međutim, često se dogodi da bračni život ne pruži partneru ono što je očekivao i čemu se nadao. Jedan znak Zodijaka najčešće doživljava krah bračne zajednice.

Sudeći prema horoskopu, muškarci rođeni u znaku Vodolije najskloniji su razvodu braka.

Razlog ne leži u nevjeri, nego u njihovoj želji za slobodom i samostalnošću.

Naime, prijateljstvo i ljubav su Vodoliji jednako važni. Ponekad znaju da idealizuju partnera, ali uglavnom su racionalni. U vezu ulažu puno i stalno je obogaćuju novinama. Nisu sentimentalni ni lažljivi u odnosu. Oni više vole prijateljstvo od trajnih i obavezujućih zajednica.

Često se teško odlučuju na brak. Nisu suviše strastveni i ne vole se predati do kraja. Očekuju da im partner ugađa i da misli na njihov način. Ne očekujte mirnu i glatku vezu s Vodolijom. U početku ćete biti obasipani pažnjom, ali čim ushićenje prođe, bićete otpušteni bez ceremonija, osim ako ste dovoljno pametni da ljubav pretvorite u prijateljstvo.

Iako im bračna veza ne odgovara, oni se ipak trajno vezuju, ali tada zahtijevaju punu slobodu. Vrlo su tolerantni prema bračnom partneru, ali ako im sputava ono najvažnije - slobodu, Vodolije će se odlučiti za razvod bez puno razmišljanja.

(b92)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije