Zanimljivosti

Ovo je superznak prema tvrdnjama astrologa

Ovo je superznak prema tvrdnjama astrologa
Foto: Andrea Piacquadio/Pexels | Ovo je superznak po tvrdnjama astrologa

Astrologija nije test ličnosti, već stari metod mjerenja vremena konstruisan tako da održava ciklus života na ličnom i kolektivnom nivou.

Iz toga proizilazi da se astrologija uopšte ne bavi znakovima, ali i dalje mnoge zanima s kime bi trebalo da budu u vezi, a koga da izbjegavaju i ko je apsolutni pobednik na temelju znaka u kojem je rođen.

Možda nije sasvim fer reći da jedan znak horoskopa pobjeđuje sve ostale, ali evo tri razloga zbog kojih se Ribe smatraju najboljim horoskopskim znakom.

Kao promjenjiv vodeni znak, ličnost Riba duboka je i očaravajuća poput okeana. To se najviše odnosi na njihovu emocionalnu dubinu i sposobnost da ostave mjesta za druge, kao i na njihovu otpornost.

Ribe su svestrane i prilagodljive, spremne da se transformišu i suoče s bilo kojom situacijom u kojoj se nalaze. Iako neki njihovu ljubaznost vide kao slabost ili njihovu sposobnost da se stope s drugima kao nedostatak samosvijesti, Ribe su svjesne toga da identitet nadilazi ono što se događa ovdje na Zemlji, više od bilo kog drugog znaka.

Iako neki moderni astrolozi kažu da Ribama vlada nejasni Neptun, znak Ribe savršeno je usklađen s ekspanzivnim Jupiterom.

Poznat je kao veliki dobrotvor, pa je vladavina Jupitera razlog zbog kog Ribe mogu zauzimati toliko prostora. Njihova prisutnost prizemljuje i donosi olakšanje i njihovim prijateljima, ali i neznancima koji se nađu u njihovoj blizini.

Svaka planeta ima znak u kom ima posebnu važnost, a za planetu ljubavi Veneru to su Ribe.

To objašnjava zašto su Ribe znak univerzalne ljubavi, prihvaćanja i beznadnih romantičara, kao i to zašto svi, ili barem većina, vole Ribe, piše Zadovoljna.hr.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije