Zanimljivosti

Tačno predvidio rezultate utakmica, ipak ostao bez novca

Tačno predvidio rezultate utakmica, ipak ostao bez novca
Foto: Pexels/JESHOOTS.com | Igrao "na sigurno" pa umjesto 940.000 podigao 6.000 evra

Mladog Velšanina koji se kladio na utakmice Premijer lige samo je nekoliko minuta dijelilo od osvajanja 800.000 funti (940.000 evra) na tiketu, ali je prerano uradio "kešaut", prevremenu isplatu dobitka sa znatno manjim iznosom.

Iten Konvej (24) građevinski radnik iz Mauntin Eša u Velsu, uložio je 219 funti na tri tačna rezultata za posljednji dan sezone Premijer lige u nedjelju, 19. maja, navodi Miror.

Tačno je predvidio rezultate utakmica Brajton - Mančester junajted 0:2, Liverpul - Vuls 2:0, i Šefild junajted - Totenhem 0:3.

Međutim, nakon što je Diogo Dalot postigao prvi gol za Mančester junajted, Iten je odlučio da igra sigurno i prije kraja mečeva povukao isplatu od samo 5.130 funti (6.000 evra), iako je ostalo do kraja 15 minuta.

Iten je bio oduševljen svojim dobitkom sve dok Hojlund iz Mančestera nije postigao drugi gol u 88. minutu za konačnih 2:0, prenosi Tanjug.

Da je Konvej sačekao još nekoliko minuta, osvojio bi nevjerovatnih 814.000 funti na opkladi sa kvotom 3.718.

Kako je rekao, bio je slomljen kada je shvatio koliko je bio blizu velike sume novca.

"Bio sam potpuno razočaran, stvarno. Nevjerica, ako ništa drugo. Gledao sam nove automobile, nove kuće, ali očigledno je to sada druga priča. Moja porodica i prijatelji su takođe bili u nevjerici. Ali očigledno su srećni što sam osvojio tih 5.000 funti", prenio je Vels online.

Iten, koji navija za Liverpul, obično se kladi na utakmice svaki vikend, a ovo mu je prvi put da je zaradio veću sumu.

 Planira da sačuva svoj dobitak i ne kladi se u bliskoj budućnosti.

"Sada sam izašao iz toga. Samo sam osvojio to i bježim. Vjerovatno ću se ponovo kladiti, ali ne još. Prvo ću morati da prebolim ovu. Tu je šansa 50:50. Ili naplatiš ili ne", poručio je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije