Zanimljivosti

Pratite nas na Google news

Pogledajte koji je najinteligentniji znak horoskopa

Pogledajte koji je najinteligentniji znak horoskopa
Foto: N.N. | Pogledajte koji je najinteligentniji znak horoskopa
N.N.

Od ranog uzrasta Blizanci impresioniraju druge svojom duhovitošću i domišljatošću. Oni mogu da budu stručnjaci u raznim područjima jer su izuzetno znatiželjni. Zato su Blizanci najpametniji horoskopski znak.

Imaju nekoliko talenata jer je znak dvojak. Međutim, ma koje područje ličnog rasta Blizanci odaberu, oni shvataju sve i postižu izvanredne rezultate.

Preduzimljivi su i snalažljivi. Blizanci su najinteligentniji horoskopski znak - to potvrđuje činjenica da Blizanci mogu da se pohvale da imaju najveći broj nobelovaca u odnosu na druge znakove.

Sveukupno, Nobelovu nagradu dobilo je 97 Blizanaca, uključujući Boba Dilana, kontroverznog dobitnika Nobelove nagrade za književnost.

To što su Blizanci na vrhu ne treba da iznenađuje - oni su inteligentni jer njihovim znakom vlada bistri Merkur, piše Indeks. 

Blizanci imaju i onu svoju negativnu stranu koja se često ističe, neki znaju da budu dvolični, usmjereni na sebe, ali s njima je uvijek zabavno, uz to što su inteligentni. 

Oni su uvek glavni na zabavi, ali znaju da budu skloni i dubljim emocionalnim razgovorima s ljudima koji im se otvore i kojima treba pomoć i pravi su prijatelji u nevolji.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije