Zanimljivosti

Pogrebnik otkrio kako je Merlin Monro izgledala nakon smrti

Pogrebnik otkrio kako je Merlin Monro izgledala nakon smrti
Pogrebnik otkrio kako je Merlin Monro izgledala nakon smrti

Organizator sahrane, koji je pomogao da se pripremi tijelo Merilin Monro za pogreb, otkrio je stravične detalje o stanju njenog tijela nakon što je pronađena mrtva.

Alan Abot i Ron Hast vodili su jednu od najpoznatijih pogrebnih agencija u Americi šezdesetih godina prošlog vijeka.

U svojoj knjizi „Da prostiš mrtvačka kola“ (Pardon My Hearse) Abot je opisao kako je izgledalo tijelo legendarne glumice i navodi da je najpoznatija plavuša na svijetu bila gotovo neprepoznatljiva u trenutku kad ju je ugledao mrtvu.

„Bilo je teško povjerovati da je to slavna ljepotica Merlin Monro. Izgledala je kao prosječna starija žena koja se nije previše brinula o svom tijelu. Očigledno je da su okolnosti u kojima je preminula pogoršale njen izgled. Kad neko umre, gravitacija dovodi do toga da se krv taloži na najnižoj tački tijela. U njenom slučaju, s obzirom da je umrla licem prema dole, ljubičaste mrlje od krvi ostale su na licu, a vrat joj je jako natekao. Kosa joj je bila kovrdžava i kratka", napisao je Abot.

Naveo je i da neko vrijeme nije farbala kosu pošto su se jasno nazirale smeđe izrasline.

„Noge joj nisu bile obrijane, bile su obrasle dlakama, a usne su joj bile jako ispucale. Nokti na nogama i rukama su joj bili zapušteni“, svedoči poslednja osoba koja je vidjela tijelo slavne glumice.

Dio Abotovog posla bio je da okupa i obuče glumičino tijelo pred sahranu. Abot je otkrio da su među njenim stvarima pronašli i lažne grudi koje su odlučili da ne koriste u pripremi tijela Merilin Monro za sahranu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije