Zanimljivosti

Poznati tiktoker ostao očaran: Žene sa Balkana su najljepše (VIDEO)

Poznati tiktoker ostao očaran: Žene sa Balkana su najljepše (VIDEO)
Foto: Pixnio | Poznati tiktoker ostao očaran: Žene sa Balkana su najljepše (VIDEO)

​Balkanske žene važe za jedne od najljepših na svijetu, što je čini se primjetio i kalifornijski ulični fotograf, koji je, ugledavši mladu Magdalenu iz BiH, ostao zadivljen njenom ljepotom i pogledom.

Ulični fotograf i model Piter Fuad koji je svoju popularnost u Americi stekao slikajući ljude širom Kalifornije, nedavno je na ulicama svog grada slučajno naletio na jednu Magdalenu iz BiH i njom ostao zadivljen. Dokumentujući video njihovog upoznavanja i fotografisanja djevojke, snimak je postao viralan i na Balkanu.

Naime, uočivši tri mlade, sređene djevojke, Piter je odmah primjetio oči mlade Magdalene te ju je odmah zaustavio i pitao:

"Hej, ti, da ti, obožavam tvoje oči. Ja sam Piter, snimam TikTok videe gdje pitam nepoznate ljude da li bi željeli da ih fotografišem. Mogu li da dobijem par slika od tebe i tvojih očiju".

@peterfouaad Bosnian Beauty  #iampeterfouad #streetphotography #streetportrait #streetphotographer #photography ♬ Stories 2 - Danilo Stankovic

Tada se Magdalena okrenula drugaricama i na maternjem im objasnila šta želi od nje. Kada su je drugarice podržale, okrenula se ka fotografu, pružila ruku, rekla ime i pristala na fotografisanje.

Nakon što se prvo interesovao za jezik koji je čuo, gdje mu je objašnjeno da se radi o jeziku koji se priča u BiH, Piter je još više bio oduševljen kada je čuo njeno ime.

"Kako si rekla da se zoveš? Magdalena? Prelijepo" rekao je on a zatim uzeo svoj foto aparat i počeo da fotografiše prelijepu djevojku.

Piter joj je par trenutaka posle, doneo fotografije, te upitao i gde se to Bosna nalazi, te mu je Magdalena objasnila da se nalazi na Balkanu, pored Srbije, Hrvatske i Crne Gore.

Video snimak je brzinom svjetlosti postao viralan i na našim prostorima gdje su se mnogi usaglasili da je mlada Magdalena zaista dobar predstavnik ljepote balkanskih djevojaka.

"Stvarno je lijepa", "Svjetska a naša", "E te balkanske žene", "Dobro nas je predstavila" bili su samo neki od mnogobrojnih komentara ispod snimka, prenosi "Alo".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije