Zanimljivosti

Pravila se slijepa 28 godina jer nije druželjubiva

Pravila se slijepa 28 godina jer nije druželjubiva
Pravila se slijepa 28 godina jer nije druželjubiva

Karmen Himenes (57) iz Madrida posljednjih 28 godina se pravi da je slijepa i to samo zato što nije druželjubiva, pa tako može jednostavno i bez posljedica da izbjegne ljude kad ih sretne.

Karmen je nedavno otkrila da oduvijek vidi savršeno i porodica koja jeste ponekad sumnjala u to da je slijepa potpuno se šokirala, prenosi sajt Joy.

Njen muž je rekao novinarima da je uvijek znala savršeno da stavi šminku, kao i da je često izgledala kako jasno vidi šta je na televiziji. Ipak, do skoro nikome nije priznala da je lažirala da je slijepa.

Nikome naravno nije jasno šta je navelo na to, ali radi se o tome da je željela da izbjegne da razgovara sa ljudima koji joj se ne sviđaju.

"Bilo mi je muka od toga da srećem ljude na ulici i da zastajem da bih im se javila. Nikada nisam bila druželjubiva i time što sam se pravila da sam slijepa lako sam mogla da izbegnem društvene obaveze", rekla je Karmen.

Osim toga što će porodici i mnogim drugim ljudima morati da objasni zašto ih je godinama lagala, Karmen će imati i probleme sa zakonom jer je godinama, kao slijepa osoba, od države dobijala specijalnu finansijsku pomoć.

(novosti.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije