Zanimljivosti

Pun Mjesec 21. septembra donosi promjene horoskopskim znakovima

Pun Mjesec 21. septembra donosi promjene horoskopskim znakovima
Foto: Ilustracija | Pun Mjesec 21. septembra donosi promjene horoskopskim znakovima
N.N.

Pun Mjesec u Ribama od 21. septembra donosi promjene. Pogledajte kako će se to odraziti na vaš znak.

Ovan

Vama se aktivira 12. kuća. To je kuća izolacije, dubokih misli vaše podsvijesti, ali ljubavi u smislu karme ili sudbinski predodređenih odnosa. Možete očekivati tajnu ljubavnu vezu, a nekima se može vratiti osoba iz prošlosti. Neki Ovnovi će se baviti svojom psihom i svojim dubokim i skrivenim emocijama kao i razmišljanjima.

Bik

Aktivira vam se 11. kuća koja je kuća prijateljstava, nada i želja i očekivanja. Sada ako želite možete naći novi posao preko uticajnih ljudi. Takođe predstoji vam period druženja i upoznavanja novih osoba s kojim možete ostvariti duga i lijepa prijateljstva.

Blizanci

Vama je aktivirano polje karijere i javnog života. Kada je pun Mjesec u 10. kući karijera kreće uzlaznom putanjom ili se neki poslovni korak završava u pozitivnom smislu po vas i vi dobijate neko priznanje, tj. vetar u leđa.

Rak

Sada je idealno vrijeme za planiranje pogotovo kada su putovanja u pitanju kao i obrazovanje ili doškolovavanje. Sada su vam riječi lijepe i pitke, lijepo je vrijeme da sve što mislite stavite na papir i da pročitate kroz neko vrijeme. Sami ćete se iznenaditi!

Lav

Sada razišljajte o investicijama i daljim ulaganjima. Finansije su vam naglašene i možete da očekujete i neko naslnedstvo iznenada! S partnerom vam predstoji puno emocija kao i pojačan seksualni život! Uživajte!

Djevica

Akcenat na poslovnim i ljubavnim odnosima. Kada je posao u pitanju tu zatvarate krug i stvari se finiširaju. Ljubavni odnos s partnerom je jak, ali je takođe pitanje kako će se završiti jer ovaj pun Mjesec budi u vama SVE! To izlazi na površinu i vi donosite odluku!

Vaga

Naglašena vam je porodica, djeca i vaše zdravlje, tj. vaš odnos prema njemu. Imaćete potrebu da se posvetite porodici i da radite na odnosu sa djecom. Kada je zdravlje u pitanju sada bi bilo lijepo da podvučete crtu i da uvedete nove navike kada je ishrana u pitanju.

Škorpija

Definitivno ako sada Škorpija planira trudnoću sada je idealno vrijeme. Prijateljski odnos prerasta u ljubavni. Potreba za izlascima je naglašena.

Strijelac

Naglašeno vam je polje doma. Veoma lako može da se desi da promijenite mjesto boravka. Ili da se odlučite za kupovinu nove nekretnine. Slobodno se upustite u ovu avanturu jer su planete na vašoj strani. Takođe dolazi u obzir i renoviranje stana ili kuće.

Jarac

Naglašeno vam je obrazovanje. Imate potrebu za usavršavanjem i bilo bi odlično kada bi to uklopili s vašom karijerom. Neki kurs ili obuka kao i nastavak studija daje odlične rezultate.

Vodolija

Akcenat je na imovini i finansijama. Promijeniće se vaše vrijednosti i počinjete da više cijenite ono što imate kao i sami sebe. Sada slobodno tražite povišicu i više se zauzmite za sebe kada je poso u pitanju.

Ribe

Vama se promjene dešavaju unutar vas. Kako unutrašnje, tako i spoljašnje. Ako želite da promijenite frizuru, način odijevanja ili želite neku estetsku hirirgiju sada je pravo vrijeme. Što se tiče vaše unutrašnje promjene, ona će biti jaka i vidljiva. Ljudi će je osjetiti i biće im drago kada vide vašu novu jačinu i vaše novo "ja".

(superžena.B92.net)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije