Zanimljivosti

Skupila milion lajkova u jednom danu (VIDEO)

Skupila milion lajkova u jednom danu (VIDEO)
Foto: TikTok / Printscreen | Skupila milion lajkova u jednom danu (VIDEO)

​​"Znate ono kad vidite neki par i cura izgleda kao da je izvan njegove lige, kao ona je zgodna, a on... Pa se drugi tipovi pitaju - kako je uspio završiti s njom? Kakoo?" započela je tiktokerka Nikol Dojon u videu koji je lajkovan preko milion puta u samo 24 sata.

Odlučila je veoma kratko i jasno objasniti kako "takvi tipovi" završe s "takvim curama". 

Video pogledajte OVDJE.

"Vjerojatno je samo tretira kako treba", objasnila je. "Nevjerovatno mi je kako ljude to toliko buni. To što si zgodan će ti pomoći samo kratko... To razumijete? To što si zgodan će možda privući njenu pažnju, možda će ostati s tobom malo duže nego što bi trebala. Ali na kraju dana, ako si kreten, ako je ne tretiraš kako treba - neće te odabrati", objasnila je.

Još je dodala:

"Muškarci mogu završiti sa zgodnijim ženama jer žene ne osuđuju toliko. Cura će biti s tipom koji je možda 'ispod nje' ako se on prema njoj lijepo ponaša. Muškarci će teško uočiti cure koje im nisu privlačne fizički, ali cure - mi volimo izlaziti s ružnim muškarcima. Ok, ako je smiješan i ako se lijepo ponaša prema nama. Sanjam li o ružnom momku? Ne, ali ako će mi poklanjati cvijeće svaki dan - može", zaključila je Nikol, prenosi "Index".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije