Zanimljivosti

Tenzije u odnosima: Muškarci i žene u ovom periodu se ne razumiju

Tenzije u odnosima: Muškarci i žene u ovom periodu se ne razumiju
Foto: Unsplash / Ilustrativna fotografija | Tenzije u odnosima: Muškarci i žene u ovom periodu se ne razumiju

Venera, planeta ljubavi, nalazi se trenutno u Ribama gdje pravi negativan aspekat sa Marsom iz Blizanaca, što donosi tenzije u muško-ženskim odnosima.

Tranzit Venere u kvadratu sa Marsom povećava vaš seksualni nagon, ali može izazvati poteškoće u vezi ako već postoji neka takmičarska tenzija.

Međutim, u zdravoj vezi u kojoj oba partnera imaju podjednako jak ego, ovaj tranzit može doneti period uzbudljivije seksualne aktivnosti.

Mars kvadrat Venera donosi afere

Ako ste slobodni, vaša povećana seksualna želja je u skladu sa aurom privlačenja. Međutim, ako izlazite, treba da vodite računa da ne snizite svoje standarde ili da se izložite riziku zbog svoje nestrpljive požude.

Afere su sada vjerovatnije, ali ne moraju biti trajne prirode.

Dakle, u dobroj vezi, vaša ljubav se izražava kroz seks. Ali u komplikovanoj vezi, veća je vjerovatnoća da će mržnja biti izražena zbog nagomilavanja seksualne frustracije.

Ovo vjerovatno nije najbolje vrokeme za otkrivanje osnovnih uzroka napetosti u vezi jer je potreba za  zadovoljstvom toliko primarna da nadjača sve ostalo.

Nedostatak samokontrole i impulsivnost

Tranzit Venere u kvadratu Marsa povezan je sa bijesom, nedostatkom samokontrole i impulsivnošću. Dakle, ako ste već nestrpljiva ili agresivna osoba, pokušajte da ne izgubite živce ako se suočite sa odbijanjem.

Kompromis će pomoći da se izbegne neprijateljstvo, ali sklonost da pristanete na bilo šta samo da biste dobili može dovesti do gubitka i žaljenja.

Postoje i drugi načini da bezbjedno izrazite svoje frustracije. Fizička napetost se može osloboditi na produktivan način kao što su sport, vježbanje. Takođe možete da usmerite ovu energiju u kreativni rad kao što je vajarstvo ili ples, pišu astrousluge.com.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije