Zanimljivosti

Tri horoskopska znaka će doživjeti velike promjene u ljubavi

Tri horoskopska znaka će doživjeti velike promjene u ljubavi
Foto: Pixabay | Tri horoskopska znaka će doživjeti velike promjene u ljubavi

Čim pomenemo znak Blizance, znamo da se radi o nekome ko je veseo i kumunikativan, pa će zbog toga i ulazak Venere u ovaj znak učiniti ljubavne odnose zanimljivijim.

Ulazak Venere u Blizance nagovještava prije svega pojačane boje, pa će i muškarci, baš kao i dame, imati potrebu da oblače garderobu jarkih boja.

Venera u Blizancima podrazumijeva pojačanu komunikaciju i igru, pa će ljubavni odnosi biti uzbudljiviji.

Venera u Blizancima ne voli dosadu, voli da komunicira na svim aplikacijama, pa ćemo biti svjedoci pojačanog slanja poruka i flerta preko interneta.

Venera na nebu gradi aspekat sa Saturnom, što je negativno, pa samo svjedoci pojavljivanja starih ljubavi koje nisu dobre za nas. Nije isključeno da će osobe koje ste davno zaboravili ponovo poželjeti da uđu u vaš život, što se može ispostaviti kao greška.

Venera ipak pravi i dobar aspekat sa Plutonom, pa tu ima i pojačane strasti zbog čega je ovaj period tako uzbudljiv.

U svakom slučaju od sutra se pripremite za intenzivnije dopisivanje koje lako može da preraste u nešto više.

Venera u Blizancima najviše će prijati samim Blizancima, Vodolijama i Vagama.

Blizanci

Pored Merkura, u vaš znak ulaz i Venera, pa ćete biti veoma privlačni za osobe suprotnog pola. Za mnoge pripadnike vašeg znaka ovo je period u kojem možete lako da se zaljubite. Bićete mamac za osobe suprotnog pola, a mnogi će primjetiti da ste se proljepšali. Pred vama je period u kojem ne može da vam bude dosadno. Promijenićete stil oblačenja, a flertovaćete sa više osoba istovremeno.

Vaga

Venera u Blizancima donosi vam putovanje! To je takođe i susret sa nekim ko nije u vašem gradu. Ukoliko ste u vezi idealan je trenutak da isplanirate zajedničko putovanje. Venera u devetom polju je isto tako i ljubav "koja se čeka iz daleka". Zbog toga će vam u narednih mjesec dana biti zanimljivo da se dopisujete sa nekim ko nije u vašem gradu.

Vodolija

Venera u petom polju donosi vam priliku za zaljubljivanje. Pred vama je period u kojem ćete primiti pozive za izlaske, koncerte i provode. Vaš društveni život će biti bogatiji u svakom slučaju, a nećete moći da se požalite da vam je dosadno. Slijede vam nova poznanstva na mjestima javnog tipa. Venera u Blizancima pogoduje damama Vodolijama koje planiraju da prošire porodicu.

Venera u Blizancima neće prijati Djevicama, Strijelčevima i Ribama.

(Informer)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije