Zanimljivosti

Tri znaka Zodijaka do kraja godine čeka sreća u ljubavi

Tri znaka Zodijaka do kraja godine čeka sreća u ljubavi
Foto: Quique/Pixabay | Tri znaka Zodijaka do kraja godine čeka sreća u ljubavi
N.N.

Kraj 2021. godine, kako najavljuju astrolozi, nekim predstavnicima horoskopa donijeće neočekivanu, a veliku sreću u ljubavi.

Raspored planeta podržaće njihove napore da se konačno skrase pored žene ili čovjeka svog života, a onima koji su slobodni donijeće poznanstva o kojima su sanjali.

Lav

Lavove u posljednja dva mjeseca 2021. godine očekuje dinamika na ljubavnom planu. Bez obzira na to da li traže ili su već pronašli svoju srodnu dušu, smješi im se velika sreća u ljubavi do kraja decembra 2021.

Ako nemate partnera, osoba koju ćete upoznati u ovom periodu mogla bi da bude ljubav vašeg života.

Ukoliko ste već u srećnoj vezi, ona će postati još stabilnija, a od partnera možete očekivati da ode korak dalje i predloži vam da ljubavnu priču pretvorite u bračnu zajednicu.

Zauzeti lavovi uživaće u divnom periodu ljubavi i blagostanja.

Djevica

Pripadnici ovog horoskopskog znaka će, baš kao i lavovi, do kraja godine uživati u ljubavi.

Posljednja dva mjeseca u godini odnose preokret - isplatiće se svi oni napori koje su neke djevice činile tokom cijele godine.

Čak i ako su osobe rođene u ovom zemljanom znaku iskusile neke poteškoće prethodnih mjeseci, sada sve dolazi na svoje. Sreća i radost zacijeliće i stare ljubavne rane, a period koji je pred vama daće vam povod da ponovo poletite na krilima ljubavi.

Predstoji vam romantično putovanje, a za vas će u ovom periodu sve dobiti dublji smisao. Mnogim slobodnim djevicama ukazaće se prilika za nova poznanstva.

Strijelac

Strijelci će do kraja godine biti pravi srećnici. Slobodnima se pruža šansa za novo poznanstvo koje će vrlo brzo prerasti u romansu o kakvoj maštaju cijelog života.

Oni zauzeti imaće priliku da se još više zbliže da partnerom i prodube vezu. Ne osvrćite se na prošlost, već idite naprijed i radujte se novim prilikama.

Zvijezde će ih potpuno podržavati u ostvarenju ljubavnih želja, piše Telegraf.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije