Zanimljivosti

U kvizu odustao na pitanju o crkvi u Beogradu: Znate li vi odgovor?

U kvizu odustao na pitanju o crkvi u Beogradu: Znate li vi odgovor?
Foto: Youtube / Printscreen | U kvizu odustao na pitanju o crkvi u Beogradu: Znate li vi odgovor?

​Prvi ovosedmični takmičar kviza Joker, Igor Mavrin, umalo je kući otišao s 15.000 evra, ali nije htio rizikovati na zadnjem pitanju koje je glasilo: "Ko je projektovao crkvu Svetog Antuna Padovanskog u Beogradu?"

Među ponuđenim odgovorima nalazili su se A) Frane Cota, B) Jelisaveta Načić, C) Jože Plečnik i D) Nikola Doksat. Budući da su mu pravila igre dopuštala da odustane i osvoji prethodni iznos od 5000 evra, Igor, koji u tom trenutku nije imao više džokera, odlučio je da je za njega najbolje da se povuče.

"Rizik bi u ovom trenutku bio prevelik. Bilo bi to stvarno nagađanje", rekao je Igor te osvojio 5000 evra. Ipak, da je odgovorio na posljednje pitanje po principu odabira odgovora C, kako je ispričao da kvizaši čine kad ne znaju tačan odgovor, osvojio bi maksimalnih 15.000 evra, jer upravo se iza odgovora C skrivao tačan odgovor.

"Bilo bi puko nagađanje u svakom slučaju", ponovio je Igor i kad je saznao da bi njegov odgovor nagađanja takođe bio tačan.

Tijekom svih 11 pitanja Igora je pratila sreća, ali pokazao je i zavidno znanje. Iskoristio je sve raspoložive džokere, a na kraju i super džoker. Jedino pitanje na koje nije tačno odgovorio i na kojem je izgubio dva džokera bilo je: "Nosio je titulu posebnog zapadnog ambasadora za trgovinu, kulturu i turizam, koju mu je 1990. dodijelio čehoslovački predsjednik. O kojem je muzičaru riječ?"

Ponuđeni odgovori bili su: A) Toto Cutugno; B) Frank Zappa; C) David Hasselhoff; D) Sting. Igor se odlučio za Stinga, međutim tačan odgovor bio je Frank Zappa, prenosi "Index".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije