Zanimljivosti

Udovica (85) i udovac (87) stali na ludi kamen poslije 15 godina veze

Udovica (85) i udovac (87) stali na ludi kamen poslije 15 godina veze
Foto: Facebook | Udovica (85) i udovac (87) stali na ludi kamen poslije 15 godina veze

Dirljiva ljubavna priča starijeg para počela je prije 15 godina u kafani, a juče je okončana brakom, i to samo zahvaljujući upornosti mladoženje.

"Bićeš moj(a), pa makar i u staračkom domu!"

Čuvena rečenica koju decenijama slušaju generacije u Srbiji kao "proročanstvo" da će neka ljubavna priča kad-tad imati hepiend, u Grčkoj se juče zaista i odigrala. Doduše, ljubav nije datirala iz tinejdžerskih dana, ali je mladoženja punih 15 godina morao da ubjeđuje mladu da razmjene bračne zavjete.

Ljubavna priča koja je započela u kafani, završila se juče građanskim vjenčanjem Nikosa Pavlopulosa (87) i Marte (85) u Atini.

Marta i Nikos izgovorili su “sudbonosno da” poslije 15 godina zabavljanja. Novopečena mlada uspješno je odolijevala odlasku pred matičara, ali Nikos nije odustajao od namjere da je ubijedi da mu se zavjetuje na vječnu ljubav.

"Nije htjela da se uda za mene, ali poslije toliko godina je pristala. Rekao sam joj, konačno ćeš se udati za mene i ona je najzad pristala da odemo u opštinu", ispričao je ozareni mladoženja novinarima poslije vjenčanja.

Marta i Nikos upoznali su se 2006. godine u kafani. Oboje su već tada bili izgubili supružnike iz prethodnih brakova.

Mladoženja Nikos ima kćerku i dvoje unučadi, i narednih dana će povodom vjenčanja organizovati svečani ručak za najbliže, piše Telegraf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije