Zanimljivosti

Pratite nas na Google news

Ukrajinska Zlatokosa ima kosu dugu dva metra: Ona je moje bogatstvo

Ukrajinska Zlatokosa ima kosu dugu dva metra: Ona je moje bogatstvo
Foto: Instagram | Ukrajinska Zlatokosa ima kosu dugu dva metra: Ona je moje bogatstvo
N.N.

Ukrajinku Alenu Kravchenko (34) majka je prestala šišati kad je imala pet godina i ona kosu od tad nije skratila.

Danas ima kosu dugu 1.8 metara zbog čega je nazivaju i ukrajinskom Zlatokosom. Alena tvrdi da ni ne pomišlja na šišanje jer joj se sviđa njena duga kosa i ne može se ni zamisliti s kratkom. Dodaje da joj se sviđa izgled princeze iz bajke i zato nikad nije razmišljala o promjeni boje kose.

Kosu pere jednom sedmično

Ipak, priznaje da tako dugu kosu nije lako održavati.

"Nije mi teško ništa napraviti za kosu jer me usrećuje i dio je mene. Ona je moja ljepota i bogatstvo", rekla je.

Nakon pranja kosu suši prirodno na zraku, a njeguje je s nekoliko proizvoda.

"Najvažnije ju je nikad ne sušiti fenom za kosu, a ne koristim ni figaro ni peglu za ravnanje, te ju nikad ne češljam dok je vlažna", ispričala je Alena koja svoju kosu pere jednom sedmično i koristi prirodne maske i ulja.

"Njega sa profesionalnom kozmetikom je bitna ali i sama pravim maske sa sušenim voćem, orašastim plodovima i domaćim sirom", objasnila je. Za imati ovako dugu i njegovanu kosu, trebate prije svega to stvarno željeti. A ostalo je onda lako", zaključila je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Привет,мои хорошие! Кто вчера не посмотрел сторис,у Вас ещё есть такая возможность! И так,видеть меня Вы будете сейчас чаще именно в таком формате.Как Вы знаете,директ забит и отвечаю только девушкам,которые просят совет и помощи.Комментарии вижу и стараюсь всем отвечатьЧто Вы хотите от меня слышать?Какие темы Вас интересуют?На чём подробнее останавливаться? Hello my dear! Who didn’t watch the story yesterday, you still have the opportunity! And so, you will now see me more often in this format. As you know, the direct is clogged and I respond only to girls who ask for advice and help. I see comments and try to answer everyone. What do you want to hear from me? What topics interest you? #interview#superlonghair#длинныеволосы#longhair#rapunzel#длиннаякоса#красивыедевушки#topgirls#odessagram#одесса#длиннаякоса#рапунцель#модельодесса#длинныеволосыукраина#длинныеволосыодесса#волосыодесса#superlonghair#sexiesthair#hairdiva#reallylonghair#longhairdontcare#hairstyle#hairfashion#famouspeople#longcurlyhair#hairstyles#рапунцельукраина#rapunzelukraine#longhairbeauty#workshop#украинскаярапунцель

Objavu dijeli Alena Kravchenko (@alenuwka_longhair)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije