Zanimljivosti

Usisali prsten vrijedan 750.000 evra

Usisali prsten vrijedan 750.000 evra
Foto: Wikipedia | Usisali prsten vrijedan 750.000 evra

PARIZ - U hotelu Ritz u Parizu u petak je nestao prsten vrijedan 750.000 evra, što je izazvalo uzbunu među osobljem s obzirom na to da su se oni prvi našli na listi osumnjičenih za krađu.

Drama je završila juče nakon što je prsten pronađen u usisivaču.

Vlasnica vrijednog prstena, poslovna žena iz Malezije koja je bila gošća hotela, podnijela je prijavu policiji u petak nakon što je posumnjala da ga je ukrao zaposlenik. Zaštitari Ritza pronašli su prsten kako leži među prašinom u vrećici za usisavanje, izvijestio je Le Parisien.

Novine dodaju i da je gošća u petak otputovala u London, ali da će se sada vratiti u Pariz po svoj prsten. Iz Ritza su izvijestili medije da su gošći ponudili još tri noćenja kako bi se iskupili za neugodnosti, no ona ne namjerava prihvatiti ponudu.

"Zahvaljujući pedantnom radu zaštitara, prsten je jutros pronađen. Željeli bismo zahvaliti osoblju hotela Ritz Paris koje se mobilisalo za ovu potragu i koje svaki dan radi s integritetom i profesionalizmom", rekli su iz hotela za Le Parisien.

Preduzetnica je rekla policiji da je ostavila prsten na stolu u svojoj hotelskoj sobi u petak kada je otišla u gradsku kupovinu, a da ga nije bilo kada se vratila. Prsten je trenutno u policiji, gdje čeka da ga vlasnica preuzme, prenosi Index.

 

Nije prvi put

Ovo nije prvi put da je prijavljen nestanak nakita u hotelu Ritz. Godine 2018. petorica naoružanih muškaraca zaplijenila su robu vrijednu više od 4 milijuna eura (3.5 milijuna funti) iz draguljarnice poznatog hotela

 

Kasnije te godine neimenovana članica saudijske kraljevske obitelji prijavila je krađu stotina tisuća funti vrijednog nakita iz apartmana u hotelskoj sobi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije