Zanimljivosti

Veliki godišnji horoskop

Veliki godišnji horoskop
Foto: N.N. | Veliki godišnji horoskop
N.N.

Svaka nova godina donosi i novu nadu da će se napokon nešto lijepo desiti, da će donijeti dobre prilike i zato svi u prve dane nove godine ulaze ushićeno i znatiželjno.

Ipak, svaka promjena koju očekujete se mora desiti u vama samima. Jedino tako možete da mijenjate i odnose i poglede prema drugima, a potom iskoristite prilike koje nudi nova godina.

Ovan

Vaše zvjezdano nebo tokom 2022. godine otvara brojne mogućnosti i najavljuje značajne promjene. Možete da se radujete velikom uspjehu i ličnoj sreći koja će vas pratiti u periodu od februara i aprila. Povremeno ćete morati da dokazujete i neke druge kvalitete koje imate kako biste održali dobre saradničke ili partnerske odnose. Pred vama je dinamična i zanimljiva godina, koja pruža obilje radosti, bez obzira na to da li govorimo o vašem poslovnom ljubavnom ili porodičnom životu.

Ljubav: Početkom godine možda vam neće biti lako da odgovorite na ljubavne rebuse ili da u odnosu s voljenom osobom sagladate pravi uzrok koji dovodi do ljubavnih razmirica.

Posao: Početkom godine na lak način možete da ostvarite većinu svojih ciljeva. U skladu sa svojom prirodom aktivno ćete učestvovati u različitim događajima na poslovnoj sceni i uspijevaćete da nametnete svoje ideje u bližem okruženju.

Zdravlje: Važno je da sačuvate vedar duh i svoju pozitivnu orijentaciju, kao i da se pravilno njegujete uz redovnu zdravstvenu kontrolu. Obratite pažnju na svoju psihičku ravnotežu i izbjegavajte stresne situacije.

Sugestije: Predstoji vam veoma dinamična i srećna godina. Udružite svoje interese s bliskim osobama i insistirajte na vrhunskim ciljevima. Zlatni rezultati, uspjeh ili ljubavna ostvarenja tokom naredne godine predstavljaju vašu osnovu orijentaciju. Vaša ideja vodilja za 2022. godinu glasi - hrabre sreća prati!

Bik

Možete da očekujete razne podsticaje koji će kvalitetno uticati na vaš način poslovanja ili unutrašnji razvoj, inspiraciju i stvaralaštvo. Ako ste mladi ili slobodni, ovo je prilika za životnu prekretnicu i nova iskustva u privatnom životu. Potrudite se da pravilno usmjeravate svu svoju kreativnu energiju kako biste uz zadovoljstvo u ljubavnom odnosu učinili i nešto čime ćete potvrditi svoj poslovni status.

Ljubav: Svijet oko sebe možete posmatrati zaljubljenim ili ljubavnim pogledom. Početkom godine očekuje vas nova sreća u ljubavnom i porodičnom životu. Važno je da slijedite svoj unutrašnji glas ili instinkt koji će vas navoditi na dobar izbor.

Posao: Pred vama su brojne promjene. Imaćete niz dobrih prilika da napredujete po svim aspektima i stvarate nove oblike partnerstva. Krajem godine bićete ponosni i na posebne privilegije ili nagrade koje vas očekuju.

Zdravlje: Stresne situacije kroz koje povremeno prolazite imaju uticaj na vaše psiho-fizičko stanje i zato obratite pažnju na zdraviji način ishrane, zatim na pravilniju njegu, kao i na redovne zdravstvene kontrole kako biste poboljšali svoj imunitet.

Sugestije: Vama 2022. godina donosi razna iznenađenja i obilje najrazličitijih ili skoro idealnih mogućnosti, kao sjajnu priliku da afirmišete svoje ideje o ljepšoj i uspješnijoj strani života. Izazovi koji su pred vama ponekad predstavljaju najbolju ili životnu priliku da se opredijelite za novi koncept.

Blizanci

U skladu sa svojom inspiracijom ili vizijama, mogući su neobični obrti koji će vam donijeti uspjeh i sreću. Usmjerite svoju pažnju na najveće životne vrijednosti, jer očekuju vas značajni dobici koji će vam život učiniti dovoljno uzbudljivim, ljepšim ili udobnijim. Vaše ideje često predstavljaju uvertiru za srećniju i ljepšu budućnost o kojoj drugi sanjare. Usmjerite svoju energiju u pravcu želja i (ne)mogućnosti - pomjerite sve dosadašnje granice!

Ljubav: U ljubavnom odnosu nova i dinamična dešavanja koja će vas pratiti početkom godine zahtijevaju aktivnu ulogu ili spremnost na različite vidove prilagođavanja. Često ćete testirati sebe, ali i osobu s kojom ste bliski - različiti izazovi koji su pred vama su i nova prilika da uljepšate svoj ljubavni odnos i da doživite neko čarobno iskustvo

Posao: Prate vas pozitivno okruženje i dinamika, tako da ćete početkom godine biti angažovani u mnogim važnim dešavanjima na poslovnoj sceni i umjećete da prepoznate dobru priliku. Na vaše samopoudanje dodatno će uticati pozitivni komentari i sjajan utisak koji ćete ostavljati u širim poslovnim ili društvenim krugovima.

Zdravlje: Imate dovoljno energije, ali važno je da se ponašate odgovorno prema svojoj zdravstvenoj ravnoteži, naročito kada ste izloženi različitim pritiscima ili kada se nalazite pod jačim stresom.

Sugestije: Vama planetarni aspekti u 2022. godini donose sjajne mogućnosti ili blistavi hod po zvjezdanim stazama. Pratiće vas nova, interesatna i dinamična dešavanja u svim oblastima. Dobro se dobrim vraća, a što je ulog veći - veća je i mogućnost za uspjehom.

Rak

Uživajte u društvu dragih osoba, uspjeh i omiljenost će predstavljati vaš zaštitni znak u narednom periodu. Onda kada ima sreće, sreći ne mora biti kraja dok god osjećate da u vama postoje talasi koji vas pokreću na razmjenu emocija sa dragim osobama.

Ljubav: Pred vama je period novih radosti, sreće, ljubavi i najljepših životnih ostvarenja  jer ponekad je sve moguće, tako da se i oni čudesni snovi ostvaruju. Uznemirenost koju ćete povremeno osjećati ne treba doživljavati kao odraz emotivne ili lične slabosti, već kao dodatni impuls koji vodi ka novom zbližavanju.

Posao: Na osnovu intuitivne percepcije naslućujete period značajnijih promjena na poslovnoj sceni i novu priliku. Ponekad treba vješto kombinovati individualni i partnerski način rada kako biste ostvarili svoj maksimum.

Zdravlje: Važno je da se pravilno njegujete, da održavate dobru psiho-fizičku kondiciju ili da praktikujete redovne zdravstvene kontrole.

Sugestije: Vaša sreća proističe iz odnosa s partnerom i u toploj porodičnoj atmosferi. Zajednica, udruživanje ili timsko djelovanje donose uspjeh, ljubav i sreću.

Lav

Prolazićete kroz različite faze poslovnih izazova i ličnih iskušenja, ali u skladu sa svojom prirodom često ćete biti korak ispred drugih. Očekuju vas sjajne prilike u polju edukacije, stvaralaštva, umjetnosti ili sporta, što će vam osigurati napredovanje na statusnoj ljestvici.

Ljubav: Posebno obratite pažnju na zanimljive kontakte i dobre prilike koje vas očekuju početkom godine, ništa ne prepuštajte slučaju. Bez obzira na svoj emotivni status ili na godine prepoznaćete dobru ljubavnu priliku u kojoj ćete uživati.

Posao: Naredna godina je povoljan period za donošenje novih odluka i efikasno sprovođenje uspješnih rješenja. Pokazaće se da su vaše vizije i poslovne strategije uspješne formule, koje donose značajnu moralnu i materijalnu satisfakciju i na koju će se mnogi ugledati.

Zdravlje: Neke zdravstvene tegobe koje će vas pratiti najčešće su uzrokavane dodatnim psihološkim stresom ili velikim pritiskom, kojima ćete biti izloženi zbog svoje karijere ili partnerskog i ljubavnog odnosa.

Sugestije: Planetarni aspekti vam donose sjajne mogućnosti za investiranjem u sebe, ali i u razne prioritete koje ste sebi postavili. Nemojte zaboraviti da ponekad treba tražiti nemoguće i prihvatiti veliki rizik - jer, dobitak je na vašoj strani!

Djevica

Sve vaše dobitne kombinacije proizilaze iz ličnih odluka koje ćete sprovoditi u zajedničkim akcijama ili kroz saradnju i udruživanje na raznim nivoima. Sada je idealan trenutak da usvojite neke nove životne lekcije, kao i da proširite svoje granice u saznanju i djelovanju.

Ljubav: Prolazićete kroz različite faze uspona u ljubavnom životu i odnosu s partnerom. Mogući su novi ljubavni rebusi ili pojačana tanzija u periodu tokom maja i juna.

Posao: Vaš praktičan duh i smisao za dobrom organizacijom doći će do potpunog izražaja već početkom godine, pokušavaćete da uspostavite neka nova pravila i da korigujete svoju dosadašnju taktiku.

Zdravlje: Zbog nekih dinamičnih dešavanja i stresnih situacija moguće su povremene glavobolje, prolazne nervoze i iritacije disajnog sistema ili virusne infekcije.

Sugestije: Vama 2022. godina donosi napredovanje u određenim fazama i veliki uspon, a uz poseban dar koji imate učinićete na lak način sve ono što drugi ne mogu.

Vaga

Bez obzira na razne prepreke s kojima ćete se suočavati, očekuju vas srećna rješenja, nove radosti i veličanstveni uspjeh. Sve što vam je potrebno za veliki uspeh i za ličnu sreću nalazi se pored vas ili u vašoj neposrednoj blizini. Stoga dobro otvorite oči.

Ljubav: U ljubavnom životu pratiće vas razni obrti, nova sreća ili neke interesantne situacije, tako da ćete se upravljati prema svojim emotivnim impulsima i potrebama.

Posao: Očekuju vas afirmacija i uspjeh na raznim poljima. Zahvaljujući podršci okoline i dobrim okolnostima u narednom periodu možete da plasirate svoje poslovne ideje i vizije na više načina ili u različitim pravcima.

Zdravlje: Važno je da sprovodite redovnu zdravstvenu kontrolu i da se pravilno oslobađate od viška toksina koji ugrožavaju vaš organizam.

Sugestije: Za vas početak 2022. godine najavljuje neke iznenadne, radosne, uzbudljive i romantične događaje, koji će vas uvjeriti da je život čaroban kada se nalazite u društvu bliskih osoba.

Škorpija

Pomjerite sve granice koje vam uskraćuju put do sreće ili ljubavi. Oslonite se na svoju intuitivnu percepciju i na snagu emocija, jer ljubav uvijek rađa novu ljubav. Ono što vas čini izuzetnom osobom, to su širina i snaga vaših emocija. Kada svijet oko sebe gledate očima ljubavi - sve odiše ljepotom i srećom.

Ljubav: Ova godina je pravo vrijeme za rješavanjem ljubavnih dilema ili problema, ako ih imate, kao i za donošenje važnih odluka o zajedničkom životu. Ukoliko ste slobodni pratiće vas različiti ljubavni znaci.

Posao: Ova godina obećava novi rast ili širenje poslovnih mogućnosti i donijeće ogromne promjene za sve radne ljude. Imate dobar predosjećaj i intuitivni signal kada treba da pokrenete veću akciju ili da povučete konkretan potez.

Zdravlje: Potrudite se da promijeniti loše navike kao što su nepravilna ishrana, pretjerano iscrpljivanje ili izlaganje stresnim situacijama i sklonost ka porocima.

Sugestije: Posmatrajte svijet oko sebe u duhu optimizma i partnerstva - jer faktor sudbinske sreće je na vašoj strani. Uživajte u ljepoti života. Partnerstvo i udruživanje je čarobna formula vaše sreće, uspjeha i blagostanja u svakom smislu.

Strijelac

Ovo je godina kada treba da vjerujete u razna čuda i u skladu sa svojom prirodom da ih ostvarite na najljepši način. Planetarni aspekti vam donose niz srećnih okolnosti i razne privilegije koje ćete osjetiti u svim životnim oblastima, zablistaćete veličanstvenim sjajem.

Ljubav: Ovo je godina koja obećava novi ljubavni procvat ili more ljubavi. Uživajte u raznim situacijama koje će vas ispunjavati pozitivnim rasploženjem, važno je da djelujete inspirativno na voljenu osobu i da uljepšavate svijet oko sebe.

Posao: Učinite sve što je moguće da unaprijedite svoju karijeru i biznis. Uživaćete u harmoniji na radnom mjestu. Imaćete pozitivno radno okruženje s vašim kolegama i nadređenima. Vaši napori će biti prepoznati i visoko ocijenjeni ili nagrađeni.

Zdravlje: Zbog povremenih psiholoških pritisaka ili nekih stresnih situacija moguće su prolazne glavobolje, nervoze, stomačne tegobe, promjene s pritiskom ili problemi s varenjem.

Sugestije: Sada imate priliku da promijenite sve ono što nije dovoljno po vašoj mjeri ili ukusu. Nesumljivo da vi umijete najbolje da procijenite pravi trenutak kada treba djelovati.

Jarac

Uz svo znanje i iskustvo koje imate, potrebna vam je i određena doza mudrosti kako biste uvijek pravilno sagledali retrospektivu svih događaja kroz širu sliku uspjeha i lične sreće od onoga što vam se trenutno dešava i što obilježava vaš život na najljepši način. 

Ljubav: Za vas godina počinje u ritmu i bojama ljubavi, pratiće vas ljubavne zvijezde posebno početkom i krajem ove 2022. godine. Očekuju vas interesatni kontakti i novo zadovoljstvo krajem godine.

Posao: Očigledno je da su dobre okolnosti na vašoj strani i potrebno je da donesete nove odluke u dogovoru s okolinom. Važno je da korektno ispoštujete sve zadate rokove i da pridobijete nečije povjerenje.

Zdravlje: Razmislite o zdravijem načinu ishrane koji će vam pomoći da se osjećate bolje i da se redovno oslobađate viška toksina iz organizma.

Sugestije: Planete su vam naklonjene i podstiču vas na dodatnu angažovanost na svim životnim poljima, ali partnerstvo i udruživanje je vaša dobitna kombinacija.

Vodolija

Budući da se vi sjajno snalazite u raznim interpersonalnim odnosima uspijevaćete lakše od drugih da osvajate naklonost i popularnost, ali pratiće vas i brojne nagrade ili priznanja. Sreća vam je naklonjenja, a na vama je da izvučete dobru pouku iz svega što vam se dešava.

Ljubav: Pratiće vas pozitivno raspoloženje i u skladu sa svojom prirodom i afinitetima prihvatićete razne izazove, koji bitno mijenjaju vaš odnos s voljenom osobom u pravcu ispunjavanja zajedničkih planova.

Posao: Važno je da se angažujete na više strana i da prihvatite nove poslovne trendove. Vi imate dovoljno energije i brzo se snalazite pod neobičnim okolnostima, umijete sugestivo da djelujete na svoju okolinu

Zdravlje: Dodatna fizička angažovanost, šetnje ili relaksacija pozitivno djeluju na vašu unutrašnju ravnotežu i organizam, tada se osjećate zadovoljnije i smirenije.

Sugestije: Postavite sebi visoke kriterijume u svim oblastima iz svog privatnog i poslovnog života. Vi umijete da prepoznate prave vrijednosti i da sačuvate pozitivnu orijentaciju, a s novim iskustvom sada imate priliku da uvećate svoje unutrašnje bogatstvo i sreću u porodici.

Ribe

Pred vama je godina u kojoj možete da ostvarite svoje najljepše snove, slobodno prihvatite različite izazove koji će vas pratiti. Sada imate priliku da pomjerite svoje subjektivne granice i da uživate u novim radostima. Ono što želite - to ćete i ostvariti!

Ljubav: Početkom godine uživaćete u ljubavnoj romansi i bićete inspirisani da ostvarite neke nove i zajedničke snove. Topla atmosfera koju osjećate u svojoj porodici ili u odnosu s voljenom osobom djelovaće i kao izuzetno vrijedan dar koji ste već duže priželjkivali.

Posao: Većinu događaja na poslovnoj sceni umijete da prepoznate kao dobru priliku i vješto ćete uspijevati da ostvarite svoje kratkoročne, ali i dugoročne ciljeve. Ponekad treba kombinovati različite stilove ili metode rada uz usvajanje novih ideja koje će vam omogućiti veću slobodu izražavanja i bolje rezultate.

Zdravlje: Poželjno je da se pravilno zaštitite od nekih stresnih situacija koje vas prate, kao i od različitih virusa, infekcija ili prehlada. Izbjegavajte pretjerano iscrpljivanje.

Sugestije: Pratiće vas splet srećnih okolnosti i niz pozitivnih obrta u raznim situacijama. Maštovitost pomjera sve granice, a kada ste dovoljno nadahnuti i predani čuda su moguća, i uvijek postoje dobra rješenja ili srećan ishod.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije