Zanimljivosti

Vic dana: Savršen čovjek

Vic dana: Savršen čovjek
Foto: N.N. | Vic dana: Savršen čovjek

Čovjek izađe na ulicu i mahne za taksi. Istog momenta taksi se zaustavlja pored njega, vrata se otvaraju a taksista veselo kaže:

- Savršen tajming! Isto kao Milan Hodžić.

Putnik: - Ko?

Taksista: - Milan ...To vam je čovjek koji je uvijek sve radio u pravo vrijeme. Baš kao što sam ja naišao upravo kad ste vi podigli ruku, tako se i Milanu sve u životu događalo u savršeno vrijeme.

Putnik: - Ali... Niko nije savršen.

Taksista: - To ne važi za Milana Hodžića. Bio je izvanredan, atletski građen tip. Mogao je osvojiti Grand Slam u tenisu. Mogao je igrati s proefesionalcima. Pjevao je kao slavuj, plesao kao zvijezda s Broadwaya. Da ste ga samo čuli kako svira klavir! Bio je nevjerovatan momak.

Putnik: - Izgleda da je stvarno bio izvanredan čovjek.

Taksista: - Aaaa, nije to ništa. Ima još! Pamtio je kao kompjuter. Pamtio je svačiji rođendan. Znao je sve o vinima, koje jelo naručiti i kojime escajgom treba šta jesti. Mogao je popraviti sve. Ne kao ja. Ja zamijenim osigurač i pola ulice ostane bez struje. Ali Milan, Milan je sve radio kako treba.

Putnik: - Pa stvarno je nevjerovatan lik!

Taksista: - Uvijek je znao najbrži put kroz gužve. Ne kao ja, ja uvijek zaglavim, ali Milan ne. On nikada nije pogriješio. E da, Milan je znao kako se ponašati sa ženama. O da, nikada im nije protivrječio, čak i kada nisu bile u pravu...uvijek je bio savršeno obučen a cipele perfektno izglancane. Jednostavno, Milan je bio savršen čovjek! Niko se ne može uporediti s Milanom Hodžićem.

Putnik: - Stvarno interesantan lik. Kako ste ga upoznali?

Taksista: - A ne, ja ga nikada nisam sreo. Umro je, a ja, ja sam se oženio njegovom j**** udovicom!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije