Zanimljivosti

Video otkrio kako iluzionista izlazi iz "zapečaćene" kutije

Video otkrio kako iluzionista izlazi iz "zapečaćene" kutije
Foto: Screenshot | Video otkrio kako iluzionista izlazi iz "zapečaćene" kutije

​Prva polufinalna emisija "Supertalenta" nije prošla bez tehničkih poteškoća, nezadovoljstva gledalaca, a sada bi se moglo ispostaviti da je razotkriven trik iluzioniste Andreja Škedela.

Na pozornici je izveo mađioničarski trik s kutijom. Ušao je u nju zavezanih ruku, nakon čega su njegovi asistenti zavezali kutiju lancima, zabili poklopac ekserima i digli u vazduh. Ali, neki gledaoci su uvjereni da se vidi da je Andrej u pozadini odšetao s pozornice. Ako se snimak zaustavi na 7:35, vidi se da je neko stvarno izašao iza kutije i odšetao.

"Neki su zaboravili da su asistenti na pozornici i da je jedan čučnuo iza kutije", komentarisali su drugi gledaoci koji tvrde suprotno.

Na pozornicu su s Andrejem i njegovom asistentkinjom Monikom došla još trojica asistenata i jedna asistentkinja.

U spornom dijelu video snimka, dvojica odlaze iza kulisa, dok ostali ostaju na pozornici. Nakon toga vraćaju se na pozornicu s čekićima i na bini ih je opet četvoro.

Još nekoliko kadrova je upalo u oči gledaocima koji bi mogli da potvrde da je Andrej izašao iz kutije i prerušen u asistenta otišao s pozornice.

Ako se snimak zaustavi na 6:19, kada Andrej ulazi u kutiju, vidi se da je zadnja strana kutije prerezana i da kutija nije cijela, prenosi "24sata.hr".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije