Zanimljivosti

Vikend horoskop: Rakovima se smješi sudbinski susret, a Djevicama čaroban vikend

Vikend horoskop: Rakovima se smješi sudbinski susret, a Djevicama čaroban vikend
Foto: Ilustracija | Vikend horoskop: Rakovima se smješi sudbinski susret, a Djevicama čaroban vikend

Pogledajte kako su vam zvijezde naklonjene ovog vikenda.

Ovan

Ovaj vikend vam donosi puno ljepih dešavanja. Porodica i prijatelji će vam uljepšati dane a na vama je da prihvatite njihov poziv za zabavu i priču! Opustite se i napunite baterije. Zasluzili ste.

Bik

Ako se potrudite i skoncentrišete samo na sebe imaćete lijep vikend. Slobodno budite sebični ne mislite na porodicu, djecu, partnera i prijatelje već na sebe!

Blizanci

Komunikacija na poslu se popravlja i već osjećate bolje razumijevanje na poslu. U domu su stvari okej i cijela slika vam je mnogo jasnija. Samim tim vi ćete se opustiti i raditi stvari koje vam prijaju i uživati u njima ovog vikenda.

Rak

Potrebno je da stvari ne gurate pod tepih i da iskreno popričate sa partnerom. Slobodni Rakovi ovog vikenda mogu preko prijatelja da upoznaju osobom sa kojom mogu da ostvare dugotrajnu vezu.

Lav

Jedino ako spustite ego vi ćete stvari objektivno vidjeti. Nije svaka zamjerka napad na vas! Naprotiv poslušajte savjet kolege koji je stariji i stvarno vam iskreno govori. Za vikend se okrenite porodici.

Djevica

Ako se potrudite ovaj vikend može da vam bude čaroban. Potrebno je da shvatite da niste supermen i da ne možete sve poslove vi sami da završite. Podjela odgovornosti je ključna.

Vaga

Napetost koju osjećate je posljedica haotičnog života tj obaveza. Previše stvari je na vama i sada iskoristite svoj diplomatski um i napravite prioritete u životu. Za vikend odmor od svega!

Škorpija

Oni koju su na početku emotivnog odnosa mogu da dožive stvari koje će im otvoriti oči i promijeniti tok veze. Za vikend su zvijezde naumile zanimljiva dešavanja kojima ćete vi svjedočiti. Poslije je sve na vama.

Strijelac

Vaš optimizam vas drži pozitivnim. Ljudi oko vas pucaju i prisutna je negativna energija. Koliko god se trudili osjećate da tonete. Presijecite odmah takvo stanje i sa porodicom za vikend otputujte van grada. Promjena sredina će vas oporaviti.

Jarac

Zadovoljni ste kako privodite kraj poslovne godine. Ima stresa ali vi ste opušteni jer stvari završavate na vrijeme. Dane vikenda provedite uz prijatelje koji vam znače i uživajte u lijepom vinu i večeri.

Vodolija

Muška osoba iz porodice vam stvara pritisak. Želi da riješi stvari iz prošlosti. Vas to ne zanima i tako se i postavite. Nikako ne pristajte ovog vikenda na razgovor. Ovaj vikend je vaš i posvetite ga sebi.

Ribe

Pritisak koji osjećate svuda oko sebe je znak da vam je potreban odmor. Za vikend sjedite napravite prioritete šta je najbitnije završiti i lijepo na odmor ili mini odmor od barem 3 dana. Jedino tako ćete biti sposobni za završetak radne godine!

(NovostiMagazin)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije