Zanimljivosti

"Wwin - Williams kladionice" za 20. rođendan radnicima priredile veče za pamćenje (FOTO)

"Wwin - Williams kladionice" za 20. rođendan radnicima priredile veče za pamćenje (FOTO)
Foto: Velibor Tripić | "WwinWilliams kladionice" za 20. rođendan radnicima priredile veče za pamćenje

BANJALUKA Kompanija "WWin - Williams kladionice" proslavila je u petak u Banjaluci veliki jubilej dvije decenije postojanja, a tom prilikom su za svoje radnice priredili i osmomartovsku zabavu te su im, na njihovo oduševljenje, organizovali nastup pjevača Ace Pejovića i priredili im veče za pamćenje.

Srđan Dubočanin, zamjenik direktora kompanije "Wwin - Williams kladionice", ističe da su dvije decenije rada željeli obilježiti na poseban način.

"Prvobitno proslavljamo 20 godina postojanja i ujedno Osmi mart, a s obzirom na to da je ovo veliki jubilej organizovali smo i gostovanje Ace Pejovića, kako bi ovo bilo veče za pamćenje", ističe Dubočanin te dodaje da su svih ovih godina uvijek pridavali veliku pažnju radnicima, a za njih organizuju dvije zabave godišnje  za Novu godinu i Osmi mart, a tu su naravno i 13. plata te besplatno ljetovanje.

Pojašnjava i da su počeli od jedne poslovnice, a sada ih je više od 500 u BiH, sa više od 1.000 radnika, s tim da je više od 300 njih u Srpskoj.

Dubočanin kaže da uvijek rade na novim projektima, a jedan od takvih je i "Live magic win", koji je kreirao tim iz Banjaluke, a radi se o igrama uživo sa brojevima, dok razvijaju i one sa kartama i kockicama. "Wwin" koristi od polovice godine Diplomat tech platformu koju su igrači prepoznali po velikim dobicima koje omogućava.

Uz sve to Diplomat tech platforma omogućava razne vrste promocija i pogodnosti igračima, koje na nivou mjeseca proširuje.

"U međuvremenu je online klađenje dobilo na značaju te dovelo do povećanja broja korisnika putem online platforme", kaže on.

Tim povodom obratio se i Igor Radukić, direktor kompanije "Williams", koji je zahvalio svima koji su došli na ovu veliku godišnjicu postojanja i proslavu Osmog marta, dok se Jakov Pinjuh, jedan od osnivača ove firme, osvrnuo na to kako je sve počelo, s kakvim poteškoćama su se suočavali te kako su ih sve prebrodili da bi bili tu gdje su danas.

"Sve ovo vrijeme se prema našim igračima ponašamo džentlmenski, a prema radnicima uvijek korektno. Radnicima se isplaćuje 13. plata, osigurava im se plaćeno ljetovanje od sedam dana u hotelu na Jadranu, uživaju u svojim pravima, ostvarenju godišnjeg odmora, kao i u svim ostalim pravima", naglasio je Pinjuh.

Firma "WWin" se može pohvatili time da su neki radnici sa njima od početka, a Milena Savić iz Banjaluke te Tomislav Stajić iz Nevesinja su tu 20 godina.

Savićeva, koja je sada na poziciji glavnog blagajnika u firmi, kaže da je krenula od uplatnog mjesta.

"Naša firma je jedna od najboljih u Republici Srpskoj, a imamo razne pogodnosti. Ovdje se može napredovati, a ja sam jedan takav primjer", rekla je Savićeva.

Stajić, koji radi u kladionici "WWin" od samog početka, je vođa istočne Hercegovine, a u Nevesinju je otvorena prva poslovnica u RS.

"To je firma koja dobro funkcioniše, društveno odgovorna kompanija koja pomaže sve kolektive u istočnoj Hercegovini, od FK Velež Nevesinje, preko gatačke Mladosti, Hercegovca iz Bileće, zatim 'Leotar premijer ligu', futsal Trebinje i Nevesinje i 80 odsto sportskih kolektiva", naglašava Stajić.

Među najstarijim radnicama su i Branka Zrnić Kević, koja skoro 18 godina radi u ovoj kladionici u Banjaluci te Jelena Golić iz Prijedora, koja je u firmi više od 15 godina na uplatnom mjestu blagajnik. 

Obje ističu da su uslovi rada u "WWin" kladionicama zaista odlični, što pokazuju i time što su dugo godina tu, s tim da imaju sjajne saradnike i šefove.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije