Zanimljivosti

Za manje od 20 dolara noć u stanu slavnih "Prijatelja"

Za manje od 20 dolara noć u stanu slavnih "Prijatelja"
Foto: Screenshot | Za manje od 20 dolara noć u stanu slavnih "Prijatelja"

NJUJORK - Nedugo nakon što je službeno objavljen datum premijere nove epizode popularnih "Prijatelja", 27. majaa, Booking.com nudi jedinstveno iskustvo - za manje od 20 dolara možete boraviti u njujorškoj replici stana i ostalih prostorija u kojima je snimana jedna od najpoznatijih američkih serija, pišu američki mediji.

U hotelu The Friends Experience, smještenom u četvrti Gramercy na Manhattanu na broju 130 East, na uglu 23 ulice i Avenije Lexington zainteresovanima se nudi noćenje u njujorškom apartmanu Monice i Rachel za samo 19,94 dolara.

Zainteresovani mogu zaviriti kroz ljubičasta vrata stana u kojemu su živjele Rejčl i Monika i opustiti se na naslonjaču Čendlera i Džoija nakon što odigraju partiju malog fudbala ili isprobati neke od originalnih kostima iz serije.

I premda su scene serije iz unutrašnjih prostora snimane u studiju u Los Angelesu, vanjski dio zgrade u kojoj su živjeli slavni prijatelji nalazi se u Njujorku.

The Friends Experience je dvoetažni prostor u kojemu je posjetiocima na raspolaganju 18 prostorija s originalnim rekvizitima i kostimima i moguće je rekreirati najpoznatije scene iz serije, prenose mediji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije