Zanimljivosti

Zaljubljujete se u pogrešne? Ovi znakovi Zodijaka to najčešće rade

Zaljubljujete se u pogrešne? Ovi znakovi Zodijaka to najčešće rade
Foto: Pixabay | Zaljubljujete se u pogrešne? Ova četiri znaka Zodijaka to najčešće rade
N.N.

Mnogo je znakova upozorenja i crvenih zastavica na početku veze, ali skloni ste ih ignorisati zbog ljubavi prema partneru. Ova četiri znaka lako padnu u ovu zamku. Provjerite jeste li među njima.

Ovan

Rođeni u ovom znaku vole biti na vrhu, bilo to na profesionalnom planu ili ličnom. Mogli bi hodati s nekim samo da bi bili popularni ili da pokažu da su uspjeli doći do takvog ulova. Stoga bi mogli pasti na nekoga isključivo na osnovu njihove popularnosti, a ne ličnosti.

Blizanci

Blizanci imaju potrebu da budu okruženi ljudima. Ne sviđa im se ideja da budu sami. Tako se u borbi protiv svoje samoće mogu upustiti i u ljubavnu vezu. Zaljube se u skoro pa bilo koga i počnu izlaziti s njima samo da se ne bi osjećali usamljeno.

Rak

Budući da su Rakovi osjećajni, lako će pasti na nekoga ko im pruža i najmanju pažnju i ljubav. Jako se vežu za njih i na kraju im se slomi srce kad saznaju da je to bilo samo "igranje s njihovim osjećajima".

Strijelac

Strijelci žele nekoga ko će im dati slobodu. Žele nekoga ko ih neće gušiti. Oni uvijek padaju na one "nedodirljive" i koji ne pokazuju nimalo interesa za njih, piše Pink Villa, prenosi 24sata.hr.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije