Zanimljivosti

Zbog grubog seksa sa djevojkom završio na sudu

Zbog grubog seksa sa djevojkom završio na sudu
Foto: N.N. | Zbog grubog seksa sa djevojkom završio na sudu

Američki student medicine Filip Kviri (37) je zbog grubog seksa sa jednom djevojkom koju je upoznao na društvenoj mreži "Tinder" završio na sudu.

Kviri je osuđen za nedolično ponašanje i njegovo ime ubačeno je u registar seksualnih prestupnika.

Kviri je djevojku upoznao na Tinderu, a već na drugom sastanku su imali seks, koji je za nju bio pregrub, te je odlučila da presavije tabak i tuži Kvirija, jer joj je pregrubo dirao grudi nakon čega su joj ostale modrice, prenosi Telgraph.co.uk.

Ona je na sudu izjavila da ju je Kviri tokom seksa grabio za grudi i vukao ih, i to toliko jako da su joj ostale masnice. Iako je ona pristala na seks, izjavila je da mu je izričito rekla da grudi ne smije da joj pipa.

Djevojka je dodala da je on upotrebio prekomjernu silu čime joj je pričinio veliku bol i ostavio modrice, iako mu je ponavljala tokom seksa da prestane to da joj radi.

Obećavajuća karijera u medicini sada je Kviriju urušena jer je upisan u registar seksualnih prestupnika u kojem će njegovo ime ostati narednih pet godina.

"Trpjela sam veliki bol. Bio je pregrub. Ništa slično nisam doživjela u životu. Nikada nisam osjetila toliki bol u grudima " rekla je djevojka.

Advokat Kvirija Dejvid Stinson rekao je da u tužbi nema dovoljno dokaza koji potvrđuju navode djevojke, te da mu nije jasno zašto je sudija donio odluku da osudi mladića.

"Ona mu je tražila da bude nežniji, a ne da joj uopšte ne dira grudi", izjavio je advokat studenta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije