Zanimljivosti

Želi da izbaci muža iz kuće jer on 'odbija da umre'

Želi da izbaci muža iz kuće jer on 'odbija da umre'
Foto: Ilustracija | Želi da izbaci muža iz kuće jer on 'odbija da umre'

Supruge bogataša nekada znaju biti nestrpljive. A, neke opet idu toliko daleko da svoje nestrpljenje i netrpeljivost prema bogatom, starijem mužu ne žele čak ni da sakriju. Jedna od njih je i žena s Menhetna, koja čini sve kako bi što prije "sahranila" supruga, koji je i dalje prilično vitalan. Štaviše, čak se usudila i da ga izbaci iz njihovog zajedničkog doma.

Riječ je o bračnom paru Spirosu (88) i Antoniji Milonas (62), koji ovih dana pune stupce njujorške štampe. Naime, Antonija je odlučila čak tužbom da izmijeni njihov predbračni ugovor kako bi došla do njegovih miliona, ali izgleda da neće uspjeti u tome. Prema riječima poznanika, ona čak više i ne skriva netrpeljivost prema suprugu.

"S obzirom na razliku od skoro 27 godina, Antonija prilično sramotno nastoji na sve načine da dođe do njegovih para. Zapravo, ona samo čeka da on umre", kaže jedan poznanik.

Ona je proteklih mjeseci pokušala sve - prijetnjama, zlostavljanjem te raznim smicalicama da sebi prigrabi što više novca. S druge strane, Spiros je najveći dio bogatstva ostavio djeci iz prethodnog braka, kao i unucima, s čim se Antonija jednostavno ne može pomiriti.

Iznos od 8,4 miliona dolara je samo dio bogatstva on već sada pripada Spirosovoj djeci iz prethodnog braka i to je njihovo zakonsko nasljedstvo.

Riječ je o novcu koji pripada njegovim kćerkama Sofiji i Kler Milonas i koje će taj novac i naslijediti nakon njegove smrti.

Spiros je brodogradilišni magnat, koji se nalazi na čelu "Ionian Managementa". Međutim, čovjek koji je bio u vezi s raznim slavnim ženama nije ni slutio da će doživjeti ovo što sad proživljava. Prema riječima poznanika, Antonija, koja se prije udaje prezivala Kotovos, bukvalno je napravila pakao od njegovog života i ne pušta ga na miru. Njena pohlepa i nestrpljivost jednostavno više nemaju granica.

"Antonija je čak dala instrukcije svojoj kućnoj pomoćnici da spakuje Spirosove stvari kako bi ga mogla izbaciti iz kuće čim stekne uslove za to", stoji u sudskoj dokumentaciji.

Njihova instant romansa, kako je mnogi opisuju, završila je brakom nakon svega par mjeseci poznanstva. Vjenčali su se 2001. godine i živjeli zajedno na Menhetnu. Danas, ta romansa se pretvorila u pravi pakao jer Antonija konstantno viče na Spirosa i bukvalno ga zlostavlja.

Porodični advokat Džud Bernstin, koji je dugogodišnji Spirosov advokat, kaže da protiv Antonije već postoje tužbe. O njoj samoj Bernstin ljutito kaže:

"Mislim da u paklu postoji posebno mjesto rezervisano isključivo za Antoniju", i dodaje: "Taj čovjek je izložen zlostavljanju najgore vrste." Dodaje da se očekuju nove tužbe protiv nje.

Uprkos činjenici da svi njujorški mediji izvještavaju o ovoj nemiloj situaciji, ni Antonija ni njen advokat nisu željeli da komentarišu medijske navode.

O tome koliko je Spiros bio poznat i popularan muškarac svjedoči i to da je svojevremeno bio u vezi s poznatom komičarkom Džoan Rivers.

Porodicu Milonas već duže vrijeme okružuju razni skandali. Jedan od tih je i da je njegova kćerka Kler ostala trudna s Piterom Orszagom, koji je poznat još i kao "budžetski guru" Baraka Obame. Ipak, on je priznao dijete, ali se kasnije oženio s Bijanom Golodrigom, poznatom voditeljkom s ABC-a, koja je inače porijeklom Moldavka. 

(NY Post)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije