Žuta hronika

Pratite nas na Google news

Anabela o Gagijevom nasilju: Krila sam modrice od djece

Anabela o Gagijevom nasilju: Krila sam modrice od djece
Foto: N.N. | Anabela o Gagijevom nasilju: Krila sam modrice od djece
N.N.

Anabela Atijas je prije deset godina okončala brak sa Gagijem Đoganijem, a razlog za razvod bio je navodno fizičko zlostavljanje, koje je trpjela tokom 14 godina zajedničkog života.

Pjevačica je otvorila dušu o posljedicama batina koje je dobijala od bivšeg supruga.

“Krila sam modrice od batina. Luna je već bila odrasla, pa ih je vidjela kroz debeli sloj pudera, koji je bio namjenjen za maske u pozorištu”, priča za “Srpski telegraf” Anabela.

Gagi Đogani se pred ulazak u rijaliti sastao sa Anabelom kako bi raščistili ko je koga varao i istakao da je “pobijedio sa nulom”, što bi značilo da ga je Anabela varala. Ona tvrdi da ove tvrdnje nisu tačne:

“Gagi je moja daleka prošlost i ne vraćam se na priče o njemu i našem braku.Iz tog odnosa sam izašla čista kao suza. Dala sam sve od sebe da grupa “Fanki Dži” opstane. To je bilo nemoguće, jer je Gagi slušao svog brata Đoleta. Po ugovoru je trebalo da zarađujem 100 evra po nastupu, a u slučaju napuštanja grupe, morala sam da izađem iz stana u kom sam živjela sa djecom”.

Anabela je iz braka sa Andrejom Atijasom izašla bez sukoba i ružnih riječi, ali sa emocijama i priznaje da, za razliku od prvog braka, ovde nije bilo problema:

“Sa Andrejom je ljubav bila prava i dalje traje, a sve ružno između nas je zaboravljeno. Oboje pamtimo samo lijepe stvari. On je muškarac sa kojim nikada nisam imala problema. Ja mislim da on i dalje želi da se mi pomirimo”, rekla je poznata pjevačica.

Podsjetimo, Gagi Đogani je u više navrata navodno priznao fizičko zlostavljanje Anabele, a taj postupak je pravdao iskazom da se takve stvari dešavaju u braku.

“Dešavalo se da se dva ili tri puta potučemo, ali više puta je ona udarila mene nego ja nju. Smatram da je to normalna stvar i ne smatram to zlostavljanjem”, rekao je Đogani.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije