Scena

Bijonse se bolnim riječima oprostila od Tine Tarner

Bijonse se bolnim riječima oprostila od Tine Tarner
Foto: Instagram | Bijonse se bolnim riječima oprostila od Tine Tarner

Proslavljena zvezda Tina Tarner preminula je u srijedu 24. maja nakon duge bolesti u 83. godini života.

Od nje se opraštaju brojne kolege iz svijeta muzike, među kojima je i Bijonse, kojoj je Tina bila jedan od najvećih uzora.

Bijonse je ova tragična informacija zatekla na turneji "Renesans", a samo par sati kasnije objavila je emotivnu poruku na društvenoj mreži.

"Moja voljena kraljice, volim te beskrajno. Toliko sam zahvalna za tvoju inspiraciju i za sve načine kojima si utrla put. Ti si snaga i otpornost, ti si oličenje moći i strasti. Svi smo toliko srećni što smo svedočili tvojoj dobroti i predivnom duhu koji će zauvijek živjeti", napisala je Bijonse.

Ovo nije prvi put da Bijonse javno odaje počast Tini Tarner, učoinila je isto i 2005. godine.

"Kada pomislim o inspiraciji, mislim na dvije Tine u svom životu. Jedna je moja majka Tina, a druga je nevjerovatna Tina Tarner", rekla je Bijonse i zatim naglasila:

"Nikada u životu nisam vidjela tako moćnu, žestoku i fantastičnu ženu kao što je Tina", rekla je tada Bijonse.

Inače, Bijonse i Tina se imale ajednički nastup na dodeli Gremija 2008. godine kada su otpevale "Proud Mary". A za 80. rođendan Tine Tarner Bijonse je podelila poruku na svojoj internet stranici.

"Mojoj kraljici Tini Tarner: Volela sam te čitavog života. Ti si utrla put i omogućila još jednoj seoskoj devojci da sledi svoje snove. Toliko sam zahvalna što postojiš. Blagoslovljena sam s dvije Tine koje su me vodile kroz život", napisala je tada Bijonse.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije